• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Matić, Ivanović, Tadić... Jokanović!

Autor mondo.rs

Votford, koji sa klupe vodi Slaviša Jokanović, u derbiju Čempionšipa pobedio Midlsbro 2:0 i ako ovako nastavi gledaćemo ga naredne sezone u Premijer ligi.

Elton Džon je obećao Slaviši Jokanoviću i svima u Votfordu da će napraviti žurku ako se klub plasira u Premijer ligu. Izgleda da će legendardni britanski muzičar i pevač morati da se "otvori".

Votford je danas, u derbiju 41. kola Čempionišipa, pobedio Midlsbro 2:0 (1:0), golovima kapitena Troja Dinija i Odiona Igaloa. Ovo je "stršljenovima" 23. pobeda u sezoni (sedam remija i 11 poraza).




Ovom pobedom ekipa Slaviše Jokanovića je izbila na vrh Čempionšipa sa 76 bodova, bodom više od Midlsbroa (ostali mečevi će biti odigrani kasnije). U vrhu druge po jačini engleske lige velika je gužva i do kraja takmičenja neće biti poznato koje ekipe idu direktno u Premijer ligu. Čak osam klubova konkuriše za plasman u najviši rang - od prvoplasiranog Votforda do osmoplasiranog Vulverhemptona!

Do kraja je ostalo još pet kola, a Votford će u tri meča biti gost (Milvol, Notingem forest i Brajton), dva puta domaćin (Birmingem i Šefild venzdej).

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC