• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veliki bod za Elče

Autor mondo.rs

Elče u gostima igrao 1:1 sa Espanjolom, u 29. kolu Primere. Bod nade da će ekipa sa stadiona "Manuel Martinez Valero" izboriti opstanak u Primeri.

Kristijan Erera postigao je prvi gol za Elče ove sezone - u pravom momentu. Nije ga bilo dugo, dugo, a onda je u Barseloni, protiv Espanjola, uspeo u 77. minutu da prevari Kika Kasilju i da svom timu donese izjednačenje, odnosno vrlo vredan bod u borbi za opstanak u Primeri.

Espanjol - Elče 1:1!

Domaćinu utakmica protiv jednog od davljenika nije mnogo značila. Espanjol je prilično siguran na deobi 11. mesta sa Seltom, a mesta koja vode u Evropu su još dalje.

Sa druge strane, Elče je u Barselonu stigao sa imperativom da ostane neporažen. I to je uspeo. Pošto je Serhio Garsija pogodio za Espanjol u 17. minutu, gosti uz puno truda i muke uspeli da stignu do boda.

Levante, Eibar i Elče imaju po 28 bodova na deobi 14. mesta. Ali, daleko od toga da će mirno dočekati rasplet u Primeri. Između njih i Almerije, prvog tima ispod crte, je samo Deportivo La Korunja sa 26 poena, jednim više od Almerije.

Elče u narednom kolu dočekuje Hetafe, dok Espanjol putuje na noge Viljarealu, gde će pokušati da pobedi posle četiri utakmice bez trijumfa u Primeri.


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC