• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstajić: U Partizanu ima razmaženih

Jokanović: "Sad sam izgleda najomraženiji". Krstajić: "Neki su razmaženi. To što jednom uklizaju, ne znači da ne treba da igraju do kraja".

 Krstajić: U Partizanu ima razmaženih  Izvor: MONDO

Ni dan poslije remija sa Žilinom (1:1) u kvalifikacijama za Ligu Evrope, utisak se nije promijenio. Partizan je odigrao loše, ispod očekivanja i najava svih u Humskoj da će ovu, posljednju šansu, iskoristiti.

Ni trener Slaviša Jokanović, ni igrači nisu zadovoljni onim što su pružili na terenu. Navijači su svoj sud rekli odmah poslije utakmice.

Mladen Krstajić kaže da su igrači "razmaženi" i da Jokanović nije zaslužio da jedini bude na stubu srama.

Jokanović, pak, kaže da ga igrači nisu slušali, da ništa nije išlo kako je trebalo i kako je dogovoreno u svlačionici.

"U prvom poluvremenu bili smo daleko od igrača, pogrešno trčali, bili nestrpljivi i uhvaćeni smo u kontri u 33. minutu. Trebalo je odigrati odlučnije. Sa ovakvom igrom ne možemo mnogo da se nadamo. Potrebno je da ekipa vjeruje u svoje mogućnosti. Igrače 'peče' lopta...Kad nemaš rezultat mnogo toga treba mijenjati, od taktike do prilaza igri", analizirao je Jokanović.

Pošto stalno ponavlja da igrači nisu poštovali dogovor, pitanje je bilo, da li ga uopšte slušaju?

"Pitanje je na mjestu. Nismo ispoštovali ono što smo se dogovorili, vrlo jednostavne stvari, barem iz mog ugla, nismo uradili. Čudno je da lake zadatke nismo odradili, što je zabrinjavajuća stvar i za trenera i za ekipu", rekao je Jokanović.

Na kraju meča protiv Žiline, policija je morala da stane između vođa Grobara i Jokanovića. Neprijatno iskustvo.

"Nisam se sakrivao ni od uspjeha ni od neuspjeha. Nisam imao osjećaj da me policija brani. Želio sam da se primaknem i da vidim šta vođe, koje poznajem, žele da mi saopšte. Razgovarali smo poslije toga. Radim u Partizanu, najodgovorniji sam za rezultate, ne vodim politiku kluba i to ostavljam drugima.
Navijači su dovoljno jasno rekli sve o prvom treneru i ne mogu da se žalim na njihovu podršku. Posljednji rezultati ne zadovoljavaju ni mene ni njih. Iz posljednjih rezultata i posljednjih dana postajem jedna od najomraženijih ličnosti FK Partizan i sa tim se borim. Ipak, nema nijednog razloga da odustanem. Meni je jasno mišljenje navijača, ali ja to ne mogu da uradim. Može neko drugi", rekao je Jokanović.


Nemanja Tomić je platio danak neiskustvu i emocijama, kada je izlazeći sa terena, iznerviran. aplaudirao navijačima, koji su mu zvidžali.

Jokanović ga ne opravdava, ali smatra da ga ne treba sada razapinjati. "Publika plaća kartu i ima pravo da kaže šta misli. Nemanja mora da pruži maksimum. Nije imao svoj dan, pružio je slabu igru. Nije lako izaći sa terena i spremiti se za ono što te očekuje. On je dobar momak i napraviće dobru karijeru. Jeste napravio grešku, ali se izvinio i ne treba mu sada otkinuti glavu", kaže Jokanović.



Iskusni Mladen Krstajić kaže da je prošla noć bila teška i neprospavana.

"Moramo da shvatimo da smo u velikom klubu koji ne bi smio da se zadovoljava samo domaćim titulama, već mora da teži nečem višem, a to je Evropa. Ako klub živi od prodaje, onda mi našim igrama moramo da se izborimo za cijenu. Onako kao smo odigrali i kako smo se ponašali nećemo daleko dogurati u Evropi, dok smo u Srbiji, manje više, najkvalitetniji", kaže Krstajić, a onda samokritično nastavio:

"Ne smijemo da budemo nedisciplinovani. Stekao sam utisak da smo razmaženi i kola ne smiju da se slome samo na Slaviši Jokanovići. Nije da ga branim. Niti ja zavisim od njega, niti on od mene. Krivi smo mi što smo igrali. Neki igrači moraju da shvate da ako su dobili aplauz poslije jednog klizećeg, to ne znači da do kraja utakmice više ne treba da igraju".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC