• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UEFA šilji olovku: "Vječiti" pred kaznama

UEFA, po svemu sudeći, priprema kazne za Crvenu zvezdu i Partizan zbog (novih) gluposti svojih navijača. Zvezda možda bez publike u revanšu.

 UEFA šilji olovku: "Vječiti" pred kaznama  Izvor: MONDO

Sto puta se priča i sto jedan put ne vrijedi! Evropska fudbalska unija (UEFA) ne prašta i ne propušta da kazni bilo kakve incidente koji imaju veze sa navijačima, a naši klubovi su ih se naplaćali posljednjih godina.

Tako će izgleda biti i ovog puta, samo da ovog puta ne bude još gore.

Prema pisanjima štampe, postoji mogućnost da Crvena zvezda zbog problematičnog ponašanja svojih navijača (iako oni i klub tvrde suprotno), bude kažnjena igranjem pred praznim tribinama u revanšu protiv praške Slavije, a nije isključeno i da bude suspendovana na godinu dana!

Pred meč sa Slavijom, delegat UEFA diskretno je upozorio čelnike Zvezde da su crveno-bijeli pod lupom Evropske kuće fudbala zbog ranijih "grijehova", a prema informacijama iz Niona, disciplinska komisija počela je da prikuplja informacije o dešavanjima u Pragu.



I crno-bijeli plaćaju zbog navijača?

Partizan, koji je već iskusio oštra evropska pravila, što kroz plaćanje kazni, što kroz suspenziju (poslije utakmica sa mostarskim Zrinjskim), takođe se suočava sa novim sankcijama, jer je bilo propusta u organizaciji meča sa slovačkom Žilinom.

To se odnosi na kraj utakmice kada je jedan navijač uletio na teren u namjeri da se obračuna(!) sa Ademom Ljajićem, nezadovoljan što mladi fudbaler Mančester junajteda na radu u Partizanu, nije uputio nijedan dobar centaršut, a poslije meča vođe Grobara došli su maltene do igrališta, a potom su u miks-zoni zabranjivali fudbalerima da daju izjave.

Šta još treba da se desi da srpski klubovi i navijači shvate da Evropa ne prašta budalaštine!?

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC