• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokanu šest dana, a onda Antić?

Tek što je uprava Partizana "produžila trenerski život" Slaviši Jokanoviću, štampa već "bira" njegovog nasljednika. Pominje se Antić!

 Jokanu šest dana, a onda Antić?  Izvor: MONDO

Beogradska sportska štampa, poslije odluke Upravnog odbora Partizana da Slaviši Jokanoviću da još jednu šansu u narednih nedelju dana, već je počela da se bavi mogućim nasljednicima na mjestu trenera.

A "Sport" piše da je prvi i najozbiljniji kandidat - Radomir Antić, čovjek koji je napravio pozitivan preokret sa fudbalskom reprezentacijom Srbije i koji se nalazi pred plasmanom na Svjetsko prvenstvo u Južnoj Arici naredne godine.

Prema pisanju "Sporta", neki koraci u dolasku (povratku) Antića u Humsku "već su napravljeni", a to što je selektor nacionalnog tima "ne bi morala da bude nepremostiva prepreka".

Ipak, treba sačekati narednih nedelju dana i vidjeti šta će Partizan uraditi, najprije u prvenstvu na gostovanju Javoru u Ivanjici, a potom i u revanšu u Slovačkoj protiv Žiline u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

"Ništa nije oročeno, mi svakih sedam dana održavamo Sekretarijat. O rezultatima se uvijek priča, pričaće se i poslije utakmice sa Žilinom", rekao je predsjednik Partizana Dragan Đurić, poslije sjednice Upravnog odbora kluba u petak uveče.

U Partizanu kažu da se nije razmatrao "plan B", odnosno da se nije pričalo o eventualnom nasljedniku Slaviše Jokanovića u slučaju da crno-bijeli budu eliminisani iz Evrope.

(MONDO - foto: MN Press/arhivske fotografije)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC