• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Napad na Vučelića je kriminal

Autor mondo.rs

Uprava Fudbalskog kluba Partizan najoštrije je osudila kriminalni napad na imovinu potpredsednika kluba Milorada Vučelića.

 PARTIZAN: Napad na Vučelića je kriminal Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Fudbalski klub Partizan stao je u zaštitu jednog od svojih potpredsednika - Milorada Vučelića - na čiju je porodičnu kuću u Crvenki u utorak uveče bačen Molotovljev koktel.

"Verujemo da će nadležni organi otkriti počinioca, odnosno počinioce ovog krivičnog dela i saznati njihove motive i nadamo se da ti motivi neće biti povezani sa angažmanom gospodina Vučelića u fudbalskom sportu. On je, s obzirom na svoju funkciju i internu raspodelu poslova u upravi kluba, u poslednje vreme više puta javno iznosio stavove FK Partizan o odlukama klupskih organa i ukupnim zbivanjima u srpskom fudbalu, na način koji svakako nije i ne sme biti razlog za ovaj kriminalni akt", piše u saopštenju Partizana.

Uprava crno-belih apelovala je na sve da se uzdrže u komentarima i da ne dižu tenzije.

"Nezavisno od počinioca i motiva, napad na gospodina Vučelića još jednom treba da upozori sve koji rade u srpskom fudbalu da se uzdrže od neodmerenih i zapaljivih izjava, prenošenja kafanskih priča u javnost, raznih oblika govora mržnje. Nažalost, među navijačima svih klubova ima osoba sklonih nasilju i fudbalski radnici imaju posebnu odgovornost da svojim javnim istupima ne raspiruju strasti i izazivaju navijačke tenzije. Borba za bodove i trofeje mora se voditi isključivo na sportski i fer način i ne sme dovesti do ugrožavanja bilo čije lične bezbednosti", dodaje se u saopštenju.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC