• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo "mister 300"!

Autor mondo.rs

Portugalac dobio žuti karton zbog navodnog simuliranja, pa svojim jubilarnim golom načeo borbeni Rajo.

Rajo Valjekano - Real Madrid 0:2 (0:0), u napetom meču 30. kola Primere, posle koga tim Karla Anćelotija i dalje zaostaje četiri boda za vodećom Barselonom (74:70, trećeplasirani Atletiko ima 65).

Tri dana posle egzibicije protiv Granade na stadionu Santjago Bernabeu (9:1), Real je na "oranici" u Valjekasu znatno teže izašao na kraj sa motivisanim Rajom.

"Kraljevski klub" bio je bezopasan većim delom prvog poluvremena, ali je u nastavku "dodao gas" i dobio ekstra motivaciju posle odluke glavnog sudije da Kristijanu Ronaldu dodeli žuti karton zbog navodnog simuliranja prekršaja za penal.

Procenite sami da li je bio u pravu i koliko je najbolji fudbaler sveta doprineo javnoj opomeni...

...
Izvor: YouTube


Portugalac se na odluku sudije uhvatio za glavu, njegovi saigrači se žestoko iznervirali, ali su tu ljutnju posle kraćeg vremena uspeli da pretoče u pozitivan naboj na terenu.

Real je postao znatno brži i konkretniji, a bedem Rajo Valjekana probijen je u 68. minutu, kada je Dani Karvahal protutnjao desnim bokom, ušao u kazneni prostor i idealno poslužio Ronalda, kome je ostalo samo da se "pokloni" - 0:1!

Bio je to njegov 300. gol na 288 zvaničnih utakmica u belom dresu, zaista impresivan koeficijent, koji će verovatno biti i uvećan do kraja sezone.

...
Izvor: YouTube


Konačnih 0:2 postavio je u 73. minutu Džejms Rodrigez, odmerenim udarcem sa 16 metara, kada je domaćin već postao umoran i bez željene strukture u odbrani.

Već u subotu Real dočekuje Eibar, dok Barselona gostuje Sevilji, pa je to možda prilika za smanjivanje razlike među vodećim dvojcem...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC