• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Berbatov: Runi je fudbalska zver

Napadač Mančester junajteda Dimitar Berbatov zadivljen je fudbalskim znanjem svog saigrača Vejna Runija, koga smatra jednim od najboljih u Evropi.

 Berbatov: Runi je fudbalska zver Izvor: MONDO

U Mančester junajtedu čekali su da Kristijano Ronaldo "zapali" sa Old Traforda, pa da iznose svoje mišljenje o tome ko je najbolji među "đavolima".

Napadač Dimitar Berbaov ne ostavlja ni sekund dileme ko je fudbalski majstor u dresu Mančester junajteda - za njega je to Vejn Runi.

"Ronaldo je fantastičan i mnogo nam je značio u Mančesteru i vjerujem da će biti takav i u Real Madridu.
Ali, ako mene pitate, naš najveći talenat bio je i ostao Vejn Runi, a to se odnosi i na prošlu sezonu kada je tu bio Ronaldo. On je nevjerovatan talenat i biće dugo godina jedan od najboljih fudbalera u Evropi. Zastrašujuća stvar u Runijevom slučaju što je godinama u sjajnoj formi", rekao je 28-godišnji Bugarin.

Berbatov dodaje da je 23-godišnji Runi istinski fudbaler, koji obožava posao kojim se bavi.

"Vejn baš voli da igra fudbal, rođen je za to i to se vidi. I uopšte ga nije briga za cio taj glamur koji se pravi oko fudbalera. Zabavlja nas na treninzima i čini mi se da iz dana u dan raste njegova glad za utakmicama. Njegova posvećenost ovoj igri podsjeća me na dečaka koji po cio dan trčkara po parku i ne zanima ga ništa osim lopte", opisuje Berbatov.


Start u novoj sezoni na Ostrvu, međutim, nije bio dobar ni za Runija, ni za Mančester. Runi jeste pogodio gol u prvom meču protiv Birmingema i donio svom timu prva tri boda, ali je podbacio kao i cio tim u drugom kolu protiv Barnlija (0:1).

Navijači "crvenih đavola" već su počeli zabrinuto da vrte glavom, a ima onih koji smatraju da je Ronaldova prodaja Realu velika greška i da njegov odlazak neće biti lako nadomjestiti.

Berbatov nije zabrinut, a poraz od novajlije Barnlija smatra kao nešto uobičajeno u fudbalu i da to neće uzdrmati ekipu.

"U ovom klubu ima toliko iskusnih igrača da smo svi svjesni da nijednu utakmicu ne gledamo kao laku. Ne postoji tako nešto u Premijer ligi, a uostalom ni šef (Aleks Ferguson) nam ne bi dao da tako razmišljamo. Kada igrate protiv novajlija u ligi to su nezgodni mečevi, jer protivnici trče puni adrenalina, jedva čekajući da pokažu šta mogu protiv najboljih", kaže Berbatov.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC