• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER: Vidić probudio “đavole”, Arsenal gazi

Ekipa Portsmuta bila je u subotu nova žrtva Arsenala – 4:1. Oporavljeni Nemanja Vidć vratio se u tim Mančester junajteda koji je protutnjao Viganom.

 PREMIJER: Vidić probudio “đavole”, Arsenal gazi Izvor: MONDO

PREMIJER: Vidić probudio “đavole”, Arsenal gazi

Ekipa Portsmuta bila je u subotu nova žrtva Arsenala – 4:1. Oporavljeni Nemanja Vidć vratio se u tim Mančester junajteda koji je protutnjao Viganom.

Fudbaleri Mančester junajteda očigledno su se oporavili od debakla u prošlom kolu kada su poraženi od Barnlija. Engleski šampion u subotu je deklasirao Vigan rezultatom 5:0 u gostima i tako se iskupio navijačima za loše partije u prva dva kola Premijer lige.

Slučajno ili ne, oporavak “đavola” poklopio se sa povratkom na teren oporavljenog Vidića na teren. Srpski reprezentativac ulio je sigurnost u odbranu Mančester junajteda, a njegovi saigrači iz napada potrudili su se da mu se oduže na isti način.

Gotovo sat vremena odigrano je na DW stadionu bez golova, ali onda su se “đavoli” konačno probudili i u samo dve minute riješili pitanje pobjednika. Mrežu Vigana u 56. minutu načeo je Vejn Runi svojim stotim golom u dresu Mančester junajteda, a samo dve minute kasnije Berbatov je povisio na dva nula.

Nakon što je u 65. minutu još jednom zatresao mrežu Kirklanda Runi je napustio igrum a njegov posao nastavio je rezervista Oven pogotkom pet minuta prije kraja. Šlag na tortu stavio je Nani u sudijskoj nadoknadi.

"Šampionski" Arsenal

Ako se po jutru dan poznaje ovo će biti još jedna sjajna sezona za Arsenal. Poslije trijumfa nad Evertonom i gostujuće pobjede u Glazgovu u plej-ofu za Ligu šampiona, “tobdžije” su “skinule skalp” i Portsmutu – 4:1.

U samo dve prvenstvene utakmice ekipa Arsena Vengera postigla je deset golova, primivši samo jedan. Navijači Arsenala u subotu su na Emiratima čekali prvi gol 18. minuta, a onda ih je obradovao Abu Diabi.

Veznjak Arsenala iskoristio je odlično dodavanje nakon još boljeg prodora Eduarda Da Silve po lijevoj strain i pogodio za 1:0- Tri minute kasnije ponovio je istu stvar, samo ovoga puta napad je išao po desnoj strain, a asistent je bio Ebue.

Štoper “mornara” Kabul smanjio je na 2:1, ali treći poraz Portsmuta nije mogao da spriječi ni odlični golman Dejvid Džejms kome je to bio 550 nastup u Premijer ligi.

Mladići “profesora” Vengera vezli su terenom, a s(p)pretnim pogotkom iskusnog Galasa i još jednim mladog Ramzija zapečaćena je subdina Portsmuta.

Kako će Arsenal igrati kada se vrate povrijeđeni Volkot, Đuru, Rosicki, Nasri…?

Nenad Milijaš odigrao je bez značajnijeg učinka prvo poluvrijeme za Vulverhempton koji je na gostovanju poražen od favorizovanog Mančester sitija 1:0, a istim rezultatom Hal je savladao Bolton.


REZULTATI TREĆEG KOLA:

Arsenal – Portsmut 4:1
/Diabi 18, 21, Galas 51, Ramzi 68 – Kabul 37/

Mančester siti – Vulverhempton 1:0 (1:0)
/Adebajor 17/

Vigan – Mančester 0:5 (0:0)
/Runi 56, 65, Berbatov 58, Oven 85, Nani 90+3/

Sanderlend – Blekburn 2:1 (1:1)
/Džons 32, 54 – Žive 21/

Birmingem – Stouk 0:0
Hal – Bolton 1:0 (0:0)
/Gilas 61/

Nedjelja

Vest Hem – Totenhem (14.30)
Barnli – Everton (16.00)
Fulam – Čelsi (17.00)

Ponedjeljak

Liverpul – Aston vila

TABELA: Arsenal (-1) 6, Totenhem (-1) 6, Mančester junajted 6, Čelsi (-1) 6, Mančester siti (-1) 6 Sanderlend 6, Birmingem 4, Stouk 4, Liverpul (-1) 3, Vest Hem (-2) 3, Fulam (-2) 3, Barnli (-1) 3, Vulverhempton 3, Hal 3, Vigan 3, Bolton (-1) 0, Aston vila (-2) 0, Blekburn (-1) 0, Portsmut 0, Everton (-2) 0 bodova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC