• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Neće biti romantike na Vračaru

Autor mondo.rs

Pred jubilarni 120. meč sa OFK Beogradom u Partizanu hvale protivnika, ali i najavljuju novu pobedu u borbi za titulu prvaka. Utakmica se igra u ponedeljak od 16 sati na stadionu Obilića.

Partizan će u ponedeljak protiv OFK Beograda pokušati da nastavi mini seriju započetu od kada je Zoran Milinković seo na klupu "parnog valjka". Crno-beli su trijumfovali u prvenstvenom duelu sa Radničkim 1923 (2:1) i revanšu polufinala Kupa protiv Jagodine (2:0).

Tim iz Humske na Vračar odlazi (utakmica se igra na stadionu Obilića) sa željom da prednost u odnosu na Crvenu zvezdu vrati na "plus pet", ali i da se "romantičarima" revanšira za dva oduzete boda iz prvog dela sezone.

"Mi smo uvek pod imperativom pobede i obaveze da navijačima pružimo još jednu dobru partiju. Ulazimo u meč na krilima pobede u Jagodini, imamo obavezu da odigramo maksimalno skoncentrisano i izborimo se za još jedan trijumf. Verujem da imamo kvalit za to", naglasio je šef stručnog štaba Partizana Zoran Milinković.

Svi osim povređenog Miloša Ostojića su spremni za meč 22. kola.


"OFK Beograd igra dobro ove godine, imaju mladu i poletnu ekipu, osvojili su dosta bodova, što kod nas izaziva oprez i puno respekta. Reč je o školovanoj ekipi, znaju da igraju fudbal i naprave problem protivniku. Verujem da ćemo se dobro spremiti za meč, odgovoriti njihovom kvalitetu i nametnuti svoj stil igre", rekao je Milinković.


Štoper Partizana Branko Ilić upozorio je da "romantičari" imaju dobar tim.


"Bolji su kao tim, nego kao pojedinci. Međutim, cilj je jasan, znamo šta hoćemo, učinićemo sve što je u našoj moći da odigramo bolje nego prošli meč i zabeležimo pobedu. Nadam se da ćemo uveseliti navijače", rekao je Ilić.

Pre nego što je OFK Beograd uspeo jesenas da odigra 1:1 na stadionu Partizana, crno-beli su vezali čak 17 pobeda protiv "romantičara".

Duel na Vračaru biće jubilarni 120. Partizan je dobio 68 utakmica, plavo-beli 22, a 29 susreta je bilo neodlučeno.

Utakmica između OFK Beograda i Partizana proglašena je za meč visikog rizika i biće odigrana u ponedeljak od 16 sati na stadionu. 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC