• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pardjuovi puleni demolirali Advokatove!

Autor mondo.rs

Nekadašnji selektor Srbije sa Sanderlendom doživeo debakl na domaćem terenu. Šervud sa Vilom srušio "svoj" Totenhem, veliki preokret Lestera...

Kako uzbudljiva subota popodne u Premijer ligi, iako nije igrao nijedan od četiri tima iz vrha tabele!

Gustavo Pojet pre četiri nedelje je dobio otkaz u Sanderlendu nakon ubedljivog poraza od Aston Vile (0:4), a sada je ista grupa igrača, samo sa Dikom Advokatom na klupi, na gotovo identičan način "pukla" od Kristal Palasa - 1:4!

Na poluvremenu je bilo nerešeno, a onda su Glen Marej (gol i dve asistencije) i Janik Bolasi (asistencija, pa het-trik) za samo petnaestak minuta napravili retko viđen džumbus u odbrani "crnih mačaka".

Kada je Konor Vikam postigao počasni pogodak u sudijskoj nadoknadi vremena, tribine Stadiona svetlosti bile su uveliko poluprazne... Sjajna nedelja za Alana Pardjua, čiji izabranici su u ponedeljak zagorčali život i Mančester sitiju, a u Premijer ligi su nanizali pet pobeda na poslednjih šest gostovanja!?

Većina kandidata za ispadanje u poslednje vreme je "dodala gas", a u toj grupi je i Aston Vila, koja je posle srećno-nesrećnih 3:3 protiv Kvins Park Rendžersa došla na Vajt Hart Lejn i odnela Totenhemu sva tri boda - 0:1!

Jedini gol za ekipu Tima Šervuda, nekadašnjeg igrača i menadžera Totenhema (smenjen po završetku prošle sezone), postigao je, naravno, Kristijan Benteke. Robustni Belgijanac u 35. minutu je glavom matirao golmana Vorma uz pomoć stative i tako nastavio da nosi Vilu ka novoj sezoni u elitnom društvu.

Vest Bromvič Albion prošlog vikenda je kao domaćin izgubio od KPR-a, a ako je uspeo KPR, zašto ne bi i Lester?

"Lisice" su u predgrađu Birmingema gubile 1:0 i 2:1 u prvom poluvremenu, da bi Robert Hut izjednačio 10 minuta pre kraja, a Džejmi Vardi u 90. doneo Lesteru prvu pobedu u gostima u 2015, kojom je "fenjeraš" konačno uhvatio priključak sa drugim ugroženim timovima.

Sautempton bez Đuričića i sa Tadićem tek od 61. minuta, slomio je otpor Hala u drugom poluvremenu - 2:0, što ga je održalo na putu za evropska takmičenja naredne jeseni.

Vest Hem i Stouk u sredini tabele nemaju baš nikakvih briga i u skladu sa tim je konačan rezultat 1:1, mada je na Apton parku vođena itekako žestoka borba.

"Čekićari" su rano došli do vođstva, a Stouk se gotovo celu utakmicu upinjao da izjednači.

Marku Arnautoviću u drugom poluvremenu su poništena dva pogotka, ali treći ne. Austrijski Srbin u poslednjim sekundama utakmice je krenuo u solo akciju i uspeo da matira španskog golmana Adrijana - 1:1!

REZULTATI 32. KOLA:

Sautempton - Hal 2:0 (0:0)
/Vord-Praus 57, Pele 81/

Sanderlend - Kristal Palas 1:4 (0:0)
/Vikam 90 - Marej 48, Bolasi 51, 53, 62/

Totenhem - Aston Vila 0:1 (0:1)
/Benteke 35/

Vest Bromvič Albion - Lester 2:3 (2:1)
/Flečer 9, Gardner 26 - Nadžent 20, Hut 80, Vardi 90+1/

Vest Hem - Stouk 1:1 (1:0)
/Kresvel 7 - Arnautović 90+4/

Svonsi - Everton 1:1 (0:1)
/Šelvi 69p - Lenon 41/

Barnli - Arsenal 18.30

u nedelju:

Kvins Park Rendžers - Čelsi 14.30
Mančester junajted - Mančester siti 17.00

u ponedeljak:

Liverpul - Njukasl 21.00

TABELA: Čelsi (-2) 70, Arsenal (-1) 63, Mančester j. (-1) 62, Mančester s. (-1) 61, Sautempton 56, Liverpul (-1) 54, Totenhem 54, Svonsi 47, Vest Hem 43, Stouk 43, Kristal Palas 42, Everton 38, Njukasl (-1) 35, VBA 33, Aston Vila (+1) 32, Sanderlend 29, Hal 28, KPR 26, Barnli (-1) 26, Lester (-1) 25.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC