• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

“Prs'o” mu telefon od čestitki

Autor mondo.rs

Heroj pobede nad Juventusom Hoze Mauri tvrdi da mu je to bio najlepši dan u životu.

Hoze Mauri, koji je postigao pobedonosni gol protiv Juventusa, rekao je da je dobio 1.000 sms poruka u kojima su mu čestitali.

Poslednjeplasirana Parma priredila je senzaciju u 30. kolu Serije A pobedivši vodeći tim lige rezultatom 1:0, nanevši mu tek drugi poraz ove godine.

Povezane vesti

"Dobio sam 1.000 sms poruka, kako da stignem da odgovorim na svaku? Ovo je najsrećniji dan u mom životu. Zahvalan sam bogu i mojoj baki, koji su me gledali odozgo. Želim da podelim svoju radost sa navijačima", rekao je 18-godišnji Mauri, koji je bio strelac u 60. minutu meča.

Juventus je igrao bez nekolicine standardnih igrača, koje je trener Masimilijano Alegri odmorio zbog predstojeće utakmice sa Monakom u četvrtfinalu Lige šampiona.

Parma je prošlog meseca saopštila da je bankrotirala i bilo je neizvesno da li će nastaviti takmičenje. Čelnici Serije A napravili su plan da zbog regularnosti takmičenja klub završi sezonu, ali uz pomoć najjačih klubova.

"Verujem da će moj pogodak ući u istoriju, pošto nije lako dati gol Juventusu. U poslednjih sedam meseci smo preživeli pakao, ali sada smo se sabrali. Fudbal se igra i glavama, a ne samo nogama", dodao je Mauri.

Parma je poslednja na tabeli sa 16 bodova, a zbog neizmirenih dugovanja oduzeta su joj tri boda. Juventus je prvi sa 70 bodova i ima 14 bodova i utakmicu više od drugoplasirane Rome.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

pop73

Italijani najvece mazalice na svijetu. Tako i ova utakmica govori o tome.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC