• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mirković: Nisam se slagao sa predsjednikom

"Otišao sam iz Partizana jer sam bio protiv načina na koji je predsjednik Đurić vodio klupsku politiku, kako je bježao od problema", objasnio Mirković

 Mirković: Nisam se slagao sa predsjednikom Izvor: MONDO


Zoran Bata Mirković povukao se sa mjesta potpredsjednika Partizana prije nekoliko dana. Iako je u medijima informacija plasirana u četvrtak, Mirković tvrdi da to nije učinio uoči meča sa Žilinom, već mnogo prije...

"Nekome iz Partizana se izgleda žurilo da objavi tu informaciju, i glas je otišao... i to glas zlonamjernih, onih koji tvrdim, ne vole Partizan, trebalo bi da ih je sramota. Ali kako kad nemaju obraz, nemaju ništa! Ostavku sam podnio prije mjesec i po dana, uoči meča sa Rilom, na sastanku sekreterijata kluba i za nju su znali skoro svi članovi Upravnog odbora", rekao je Mirković za "Sport".

On je naglasio da nije istina da se povukao iz kluba zbog "ličnih razloga" kako je na sjednici Upravnog odbora istakao predsjednik Dragan Đurić.

"Otišao sam zato što sam bio protiv načina na koji je Đurić vodio klupsku politiku, kako je prilazio problemima, kako je bježao od njih, ne želeći da se sa njima suoči. Pojedine stvari je gurao pod tepih, pa često i ono što je rješivo postajalo je kasnije problematično, da ne kažem dramatično", bez "dlake na jeziku", istakao je bivši Partizanov as.

On je dodao da uvijek govori istinu i da protiv Đurića nema ništa lično protiv.

"Protiv Đurića, da se razumemo, nemam ništa lično protiv, ali ne mogu a da ne kažem da nije dorastao predsjedničkom zadatku... da treba da se zna ko odgovara i za šta odgovara. Nisam poslije svega mogao da se pravim da sam slijep i gluv, nisam od tih ljudi, nemam takav želudac", istakao je Mirković naglasivši da detalje neće iznositi u javnost.

"Prljav veš se ne iznosi van kuće, a Zoran Mirković je posljednji koji će ih iznositi. Zna se ko sam i šta sam i koliko volim svoju kuću... a sve mi se čini da u toj kući nekom smetam, pardon, nekome smetamo, mislim naravno na svoje najbliže okruženje iz kluba".

On je istakao da je svima kome je trebalo u klubu objasnio razloge ostavke.

"Ako svi volimo Partizan, ako se kunemo u njega, ako mu želimo dobro, onda je red i da mu pomognemo da otkloni ono što ne valja. Na sastanku čelnika kluba sam detaljno opisao, svima koji to moraju da znaju, zašto je Bata Mirković digao sidro i zašto je klub došao u ovakvu poziciju. Dobijao sam i signale da malo prikočim, ali svi koji me znaju, a u rukovodstvu crno-bijelih većina me je upoznala, nije mogao da očekuje da ću da stanem. Ono što mislim to i kažem, pa svidjelo se to nekome ili ne".

Mirković je istakao i da je Đurić bio u jednom u pravu kada je rekao da je on Partizanov vojnik i da će uvijek ostati uz klub.

"To je pogodio. Ponosim se što sam crno-bijeli vojnik!", završio je Mirković.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC