• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kutinjo plesao po "Enfildu", Liverpul pobedio!

Autor mondo.rs

Navijači su uživali gledajući Brazilca, iako su golove postigli Sterling i Alen. Njukasl je, ruku na srce, oštećen.

Ni posle 19 godina navijači Njukasla nisu se radovali pobedi na “Enfildu”.

Ovog puta: Liverpul – Njukasl 2:0 (1:0), golovima Rahima Sterlinga u 9. i Džoa Alena u 70. minutu, što je značilo:

a) Prekid serije od dva poraza tima Brendana Rodžersa, nadigranog u dva velika derbija sa Mančester junajtedom (1:2) i Arsenalom (4:1);

b) Nastavak očajne serije ekipe Džona Karvera, koja je ovog ponedeljka uveče doživela peti uzastopni poraz, posle onih u mečevima sa Mančester junajtedom, Evertonom, Arsenalom i Sanderlendom.

Liverpul se s ova tri boda popeo na peto mesto na tabeli i ima jedan više od Sautemptona, alii dalje četiri manje od Mančester sitija, koji se trenutno nalazi na poslednjoj poziciji s koje se naredne sezone može u Ligu šampiona.

Navijači na “Enfildu” uživali su u igri nadahnutog Filipa Kutinja, koji je pružio simultanku i pobrao aplauze, iako nije bilo njegovog statistički vidljivog učinka. Brazilac je mamio uzdahe driblinzima i pasovima koje niko nije očekivao, ali su egzekutori bili Sterling i Alen.





Sterling se i propisno obrukao u drugom poluvremenu, kada je u trenutku još aktivnog rezultata za goste promašio ono što se ne promašuje!



Kazna nije usledila delom i zbog nesmotrenosti (da ne upotrebimo grublju reč) Muse Sisoka koji je nepotrebno dobio drugi žuti karton i umanjio ionako male šanse crno-belih da postignu gol.

A, trebalo je da ga postignu sa bele tačke ili bar dobiju šansu za to, kada je u prvom poluvremenu Dejan Lovren napravio čist prekršaj u svom šesnaestercu nad Remijem Kabelom, ali je na zaprepašćenje većeg dela javnosti u Engleskoj, osim navijača Liverpula, sudija Majk Din odmahnuo rukom.

U tom trenutku bilo je 1:0.

Navijači Liverpula pokazali su veličinu u drugom poluvremenu kada su dugim i glasnim aplauzom pozdravili ulazak Jonasa Gutijereza u igru, fudbalera Njukasla, koji se dugo borio i izborio sa rakom i, na veliku radost svih ljubitelja fudbala, vratio profesionalnom bavljenju igrom koju voli.

Izvor: MONDO

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC