• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vidal "oteo" penal Tevezu

Autor mondo.rs

Čileanac objasnio zašto je tražio Argentincu da šutira sa bele tačke protiv Monaka.

Jedini pogodak u prva dva meča četvrtfinala Lige šampiona postigao je Arturo Vidal, koji je u 57. minutu iz penala doneo pobedu Juventusu protiv Monaka.

U poslednje vreme udarce sa bele tačke u torinskom timu uglavnom izvodi Karlos Tevez, ali je Čileanac objasnio zašto je ovaj put on šutirao.

"Osetio sam veliko samopouzdanje, tako da sam tražio Karlitosu da šutiram. U timu nemamo prvi izbor za izvođača penala, već šutira onaj ko se oseća najsigurnijim da će biti precizan", izjavio je Vidal posle meča.

Odluka da on šutira bila je pomalo iznenađujuća, pošto je u finišu prvog poluvremena imao sjajnu šansu za gol, ali je očajno reagovao, poslavši loptu "nebu pod oblake".

"Kada sam video da lopta ide preko gola, osetio sam napetost, ali sam onda pogledao ka tribinama i ugledao svoju suprugu, što mi je vratilo sigurnost da nastavim meč pun samopouzdanja. U poslednje vreme promašujem prilike koje inače koristim i nadam se da će ovaj gol to da promeni".

Vidal je otkrio da su se igrači Juventusa pribojavali duela sa Monakom.

"Normalno je da budeš pomalo uplašen uoči četvrtfinalnog meča Lige šampiona protiv tima koji je odigrao odličan prvi meč protiv Arsenala, ali uspeli smo da pobedimo i imamo dobar rezultat pred revanš", konstatovao je vezista Juventusa.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC