• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Figo odbio da uđe protiv Liverpula?

Poraz od Liverpula i ispadanja iz Lige šampiona pogoršao je i onako zategnutu situaciju u milanskom Interu.

 Figo odbio da uđe protiv Liverpula?  Izvor: MONDO

Trener Manćini najavio je da odlazi na kraju sezone, a u javnost su isplivale informacije da je Portugalac Luis Figo odbio da uđe kao rezerva na utakmici protiv Engleza u utorak. Gledaoci na "Đuzepe Meaci", a i oni kraj TV ekrana videli su da je Figo počeo da se zagreva još sredinom prvog poluvremena, ali on nije ušao u igru ni pre, ni za vreme odmora.

Trener Manćini odlučio je da ga ubaci tek kada je Fernando Tores dao gol za Liverpul u 66. minutu, kada je Interu bilo potrebno da u prestalom vremenu postigne četiri gola kako bi prošao dalje! Internet sajt Goal.com tvrdi da se Portugalac u dva navrata pravio da ne čuje da ga trener zove...

Manćni se tada, navodno, okrenuo prema pomoćniku Siniši Mihajloviću očekujući od njega pomoć, ali Miha mu je odgovorio da neće da ide po Figa. Posle utakmice Manćini je pokušao da demantuje da je Portugalac odbio da uđe u igru.

“Figo je dugo bio povređen i ovo je bila delikatna situacija. On nije odbio da uđe kao rezerva”, rekao je Manćini koji je u utorak naveče najavio da će ovo biti njegova poslednja sezona u Interu.

Novinari u Italiji ipak nisu poverovali Manćiniju naročito zbog toga što je Figo posle utakmice ljutito napustio stadion, prošavši kraj njih bez reči.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC