• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NJEGA bi svako želeo u timu! (VIDEO)

Autor mondo.rs

Luis Holtbi je igrač Totenhema, trenutno na pozajmici u Hamburgu. Pogledajte snimak njegovog strastvenog razgovora sa navijačima, koji su zabrinuti za sudbinu kluba.

Borba, posvećenost, krv, znoj... To je ono što svaki fudbalski navijač želi od svog tima. Nekada se pobedi, nekada ne, ali sve ono napred navedeno mora da se vidi na svakoj utakmici.

U današnje vreme fudbaleri su, uglavnom, razmaženi, razmišljaju pre svega o novcu, ogromnom.

Ali, ima i primera kada se kod fudbalera vidi želja, vatra u očima, motiv da se stvari preokrenu u pozitivnom smeru, kada je kod njih uočljivo da im teško padaju neuspesi.

Pokazao je to fudbaler Totenhema, trenutno na pozajmici u Hamburgu, nemački vezista Luis Holtbi. U razgovoru sa navijačima Hamburga, posle poraza od Volfsburga, pokazalo je koliko mu je stalo. A stalo mu je veoma.

Navijači Hamburga su zabrinuti, jer je njihov klub zakucan za dno Bundeslige i razumljiv je njihov bes, frusutracija. Ali, Holtbi ne prihvata kritiku da se ne zalaže, on i ceo tim:

"Ne želim da Hamburg ispadne, čoveče! Jednu stvar imam da vam kažem: razbijam se na treninzima i utakmicama i razbijaću se od rada! Dođite na trening, dođite da vidite kako i šta radimo! Nekada igram dobro, nekada sam baš loš, us***! Bio sam povređen i sada dajem sve od sebe da se vratim u formu. Dupe mi se otkida od rada i treninga, ali i ja sam samo čovek, razumete li me!?".

...
Izvor: YouTube

Posle 28 kola, Hamburg je poslednji na tabeli Bundeslige sa samo 25 bodova čak 45 manje od vodećeg Bajerna, odnosno četiri boda manje od zone spasa.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC