• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šaponjić: Daću gol Zvezdi i pobedićemo 2:1

Autor mondo.rs

Najmlađi fudbaler Partizana Ivan Šaponjić kaže da bi ostvario san ukoliko bi postigao pobednički gol protiv Crvene zvezde i na taj način vratio šampionsku titulu u Humsku.

 Šaponjić: Daću gol Zvezdi i pobedićemo 2:1 Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Partizan će pre "večitog derbija" dočekati Mladost iz Lučana u subotu, ali Šaponjić ne krije da je glavom već na stadionu "Rajko Mitić".

"Pre utakmice na stadionu Zvezde imamo duel protiv Mladosti iz Lučana koji moramo da dobijemo. Naravno da mi je san da postignem gol protiv Zvezde i proslavim ga sa našim navijačima. Mislim da ću to i uraditi, a prognoziram pobedu od 2:1. Neka (Luka) Jović postigne gol za njih", rekao je Šaponjić novinarima prilikom potpisivanja sponzorskog ugovora Partizana i kompanije Cepter.

Šaponjić je istakao da su počela "peckanja" sa saigračem iz omladinske reprezentacije Srbije i napadačem Zvezde Lukom Jovićem, kojem je poručio mu da "smanji gas" u derbiju.

"Čujemo se redovno i čestitamo jedan drugom golove. Baš sam mu pre dva dana rekao da smanji gas u utakmici protiv Partizana, a on mi je uzvratio istom merom".

Prema njegovim rečima veći pritisak biće na fudbalerima Crvene zvezde, ukoliko njegov tim uoči utakmice bude imao pet bodova više.

"Meč protiv Crvene zvezde je najveća utakmica u srpskom fudbalu i naravno da postoji pritisak, ali verujem da će zbog bodovne razlike biti veći na njima. Ne verujem da mogu da nas stignu i mislim da ćemo posle tog meča proslaviti titulu", poručio je Šaponjić.

On je dodao da mu prijaju poređenja sa bivšim napadačem crno-belih Aleksandrom Mitrovićem, ali i da ima želju da ostavi dublji trag u Partizanu.

"Mitrović je dao mnogo golova za Partizan i voleo bih da idem njegovim putem. Ipak, prevashodni cilj mi je da ostavim trag u crno-belom dresu", kaže ovaj Partizanov tinejdžer.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

DERVENTA

Ti ćeš dati gol samo iz ofsajda kao i protiv OFK Bg...drugčije i neznaš!

ZD

@DERVENTA E dobro si mu reko cuj partizan ce pobediti 2:1 oni ce izgubiti tim istim rezultatom

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC