• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đurić "zakopčan" na prozivke Mirkovića

Zoran Bata Mirković napustio je mjesto potpredsjednika Partizana istakavši da se nije slagao sa time kako predsjednik Dragan Đurić vodi klub.

 Đurić "zakopčan" na prozivke Mirkovića Izvor: MONDO

On je apostrofirao da je upravo Đurić razlog zbog kojeg se povlači, jer mu se ne dopada način kako se odnosi prema problemima, odnosno kako bježi od istih i gura ih pod tepih.

Đurić se, na drugoj strani, od prozivki Mirkovića brani ćutanjem.

"Nemam komentar. Kada su u pitanju prijatelji moj stav je da se nikada ne prepucavam javno. To mi ne dozvoljavaju moj nivo obrazovanja, kao i način na koji radim", izjavio je Đurić za sportske medije.

Iako je Mirković izneo niz oštrih zamjerki na Đurićev račun, predsednik crno-bijelih ne želi da promeni svoj stav - ostaje "zakopčan".

"Ako bude trebalo nešto da kažem Bati Mirkoviću, pozvaću ga na kafu i kazaćemo jedan drugom sve što bude trebalo", jasan je Đurić.

Predsjednik je, ipak, otkrio da postoji kriza u klubu.

"Normalno je da se nekad posvađamo, ali to je demokratija, prošlo je vrijeme jednoumlja, danas je svakom dozvoljeno da prezentuje svoje mišljenje, pogubno bi bilo da je drugačije. Sve je to u interesu Partizana, u korist, a ne protiv kluba. Poslije rasprava svi možemo da odemo negde zajedno da se družimo, ali interes Partizana nikada ne smemo da ugrozimo", istakao je prvi čovek crno-bijelih.

On je demantovao da je Ivan Tomić rekao da će napustiti mjesto sportskog direktora, kao i da će se Gordan Petrić povući sa dužnosti potpredsjednika ukoliko Slaviša Jokanović bude smijenjen sa klupe Partizana.

"Ivan nije rekao da će da ide, već je samo objasnio trenutnu situaciju iz svog ugla", naglasio je Đurić.

Predsjednik je istakao da iz njegovog nestručnog ugla "ekipa deluje nespremno", ali da je uprkos tome siguran da će Partizan izboriti plasman u grupnu fazu Lige Evrope.

"Mi smo kvalitetniji tim od Žiline i siguran sam da ćemo ih dobiti na njihovom terenu i izboriti plasman u Ligu Evrope".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC