• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljekari se bore da Devenportu spasu nogu

Zdravstveno stanje igrača Vest Hema Kaluma Devenporta, koga su u petak izboli huligani, veoma je loše i ljekari se bore da mu spasu lijevu nogu.

 Ljekari se bore da Devenportu spasu nogu Izvor: MONDO

Ljekarski tim koji brine o Devenportu saopštio je da je glavna arterije lijeve noge povrijeđenog igrača potpuno presječena i da je on zbog toga izgubio mnogo krvi, pa se kao mogućnost navodi i amputacija.

Engleski mediji prenose da je sasvim izvjesno da Devenport više nikada neće moći profesionalno da se bavi sportom, a pojedini novinari tvrde da su mu napadači namerno povrdili nogu, kako ne bi mogao da igra fudbal.

Devenport je izboden u svojoj kući u Bredfordu, gradiću koji je 90 kilometara udaljen od Londona. U tom napadu ozbiljno je povređena i majka 26-godišnjeg igrača, ali se njeno zdravstveno stanje stabilizovalo.

Lokalni mediji navode i da su Devenport i njegova majka poznavali napadače, sa kojima su neko vrijeme bili u svađi, kao i da su dve osobe privedene zbog sumnje da su izvršile taj napad.

U dosadašnjoj karijeri Devenport je igrao za Koventri, Totenhem, Sauthempton, a u Vest Hem je prešao 2007. godine, uz obeštećenje od četiri miliona evra.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC