• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Manćini: Oprostite, predomislio sam se!

Trener Intera povukao izjavu da će na kraju sezone otići sa čela tima i najavio novi pohod na titulu prvaka Evrope, 2009. godine!

 Manćini: Oprostite, predomislio sam se!  Izvor: MONDO

Dan posle poraza od Liverpula i objave da na kraju sezone odlazi iz Intera, trener tog tima Roberto Manćini izdao je saopštenje u kojem kaže da se predomislio.

Zanimljivo, Manćini je, iako vidno potresen posle dva poraza od Engleza u osmini finala Lige šampiona (0:2 na "Enfildu" i 0:1 na "Meaci"), izjavio da je odluku da napusti "neroazure" u junu doneo još ranije i da je to saopštio igračima.

Ipak, posle poruke koju je dobio od predsednika kluba Masima Moratija, a koja je glasila: "Nema veze, osvojićeš je (Ligu šampiona) sledeće sezone", mladi trener promenio je ploču.

"Niko ne razume bolje od predsednika Moratija, navijača Intera i naše ekipe, kakav je osećaj pasti pred ciljem, koji smo smatrali jako važnim. Nadam se da svi koji se razumeju u fudbal shvataju da nam je potreban "ventil" kada doživimo frustraciju i gorčinu u nekim teškim trenucima", napisao je Manćini u svom saopštenju.

"Posle meča govorio sam iz srca i ljubavi koju oseća Roberto Manćini, trener".

Dalje piše...

"Zahvalan sam predsedniku Moratiju što mi je dao snagu i razumeo odakle je potekla moja odluka. Takodje, žao mi je zbog nesporazuma koji je ispao zbog toga. Na kraju, želeo bih da se zahvalim neverovatnim navijačima Intera, koji su nas podržavali do poslednjeg minuta i aplaudirali nam na islasku sa terena".

Manćini ima ugovor sa Interom, koji ističe tek 2012. godine, a Masimo Morati nedavno je izjavio da nikada neće otpustiti sadašnjeg trenera i da će jedini razlog njegovog odlaska biti ukoliko Manćini sam to bude želeo.

Čak i kada je poželeo, Morati mu nije dozvolio.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC