• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Nema bojkota!

"Ušli smo u krizu rezultata koju je teško prevazići, ali namjere su nam sigurno najbolje", ističe kapiten ekipe, Nenad Đorđević.

 PARTIZAN: Nema bojkota! Izvor: MONDO

Neuspjesi na terenu i svađe u klupskim kancelarijama iz temelja ljuljaju Partizanovu, doskora je izgledalo, stabilnu i kompaktnu građevinu.

Ali dok čekate ostavku Slaviše Jokanovića, čitate o povratku Lotara Mateusa i razmišljate ko je u aktuelnoj garnituri crno-bijelih pulen Žarka Zečevića, a ko uživa podršku Tomislava Karadžića - i zašto su te dve strane uopšte na "ratnoj nozi" - zastanite i postavite sebi par pitanja.

Kada su posljednji put Partizan i Crvena zvezda istovremeno uživali u periodu stabilnosti?

Da li je moguće da prođe više od nekoliko mjeseci, a da jedan od dva najtrofejnija srpska kluba ne dospije u centar pažnje zbog loših stvari, bili to porazi, kadrovska previranja ili finansijski problemi?

Kao da srpski fudbal i domaća javnost ne mogu bez dnevne doze takvih informacija!

A kada priča jednom krene, u klubu više ništa ne može ostati isto. Množe se glasine, tračevi, pitanja, podmetanja, "nezvanične verzije"...

Evo i jednog konkretnog primjera.

Dok Partizan čeka četvrtak i revanš utakmicu sa Žilinom, koja je označena kao početak nekakvog raspleta krize u Humskoj 1, poslije remija sa Javorom u Ivanjici pojavile su se glasine o bojkotu u ekipi!

Slaviša Jokanović javno govori da ga igrači ne slušaju i da ne rade stvari koje se uče u mlađim kategorijama.

Ma, mora da ga bojkotuju, pomisliće prosječan navijač. Ili ipak ne?

"To nema veze sa istinom", rekao je za "Sportski žurnal" Nenad Đorđević, kapiten tima.

"Fudbal igramo za grb, ekipu, sve nas pojedinačno i za trenera. Misao o bojkotu nam nije došla ni do malog mozga. Ušli smo u krizu rezultata koju je teško prevazići, ali namjere su nam sigurno najbolje", ističe Đorđević.

Iako je doveo u pitanje koncentraciju i znanje fudbalera, Jokanović takođe odbija pomisao da ga sabotiraju, kako bi ga što prije otjerali sa klupe crno-bijelih.

"Bolesno bi bilo razmišljati na taj način. Ekipa je ispoljila taktičke i tehničke nedostatke. Da li smo psihološki opterećeni, ili tim nije u stanju da odgovori ni jednostavnim zadacima, ili prosto igrači ne razumiju šta im objašnjavam. Moguće je i to", izjavio je Jokanović.

"U posljednje vrijeme čak ih pitam da li je svima sve jasno, a pošto oni odgovore potvrdno, idemo na utakmicu".

Nije dobro da se u takvoj atmosferi ide na gostovanje od čijeg ishoda zavisi da li će Partizan ove jeseni odigrati šest jakih evropskih mečeva, zaraditi novac i afirmisati igrače koji su do juče proglašavani za velike talente, buduće zvijezde i reprezentativce.

(MONDO, foto: zvanični sajt)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC