• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tomić: Mateus ne dolazi. Koliko ja znam

Ivan Tomić tvrdi da Mateus ne dolazi u Partizan. Pogodilo ga je pisanje štampe o, navodno, burnoj sjednici UO. "Partizan je iznad svih", kaže on.

 Tomić: Mateus ne dolazi. Koliko ja znam Izvor: MONDO

Lotar Mateus pregovara sa Partizanom. Lotar Mateus ne pregovara sa Partizanom. Lotar Mateus demantuje da pregovara sa Partizanom, Lotar Mateus TAJNO pregovara sa Partizanom...

Uh, ko će se snaći u ovim informacijama koje svakodnevno plasira njemačka, ali i srpska štampa.

Ipak, jedina mjerodavna adresa za razgovor na tu temu je sportski direktor crno-bijelih Ivan Tomić.

A on kaže ovo:

"O Mateusu ne razmišljam uopšte! Čovjeka sam upoznao prije par godina na pripremama u Dubaiju i od tada se nismo ni čuli, ni vidjeli. Ako neko iz Upravnog odbora misli da o tome treba da se priča, neka kaže, neka iznese stav, poštujem svačije mišljenje".

Tomić kategorički demantuje da je sjednica Upravnog odbora bila burna, da je bilo podizanja tonova, vikanja, svađe...

"Situacija nije takva kakva se predstavlja. Jesmo u krizi, jesmo u problemima, ali ćemo naći izlaz. Ali, prije svega želim da taj neko sa imenom i prezimenom dođe kod mene, pogledame u lice i kaže da sam navodno vikao i ucjenjivao klub. Pogodilo me je to što je bilo sebi dao za pravo da kaže da ucjenjujem klub. U Partizanu sam kao igrač proveo osam i po godina, dve i po sam direktor i nikada ne bih sebi dozvolio da ucjenjujem Partizan", rekao je Tomić.

Sportski direktor Partizana takođe demantuje i da je imao žešću raspravu sa članom UO, inače srpskim ministrom Rasimom Ljajićem oko potrošenog novca u ovom prelaznom roku.

"To nije tačno, on to nije rekao! Iza mene je pet prelaznih rokova i za pojačanja je izdvojeno 10-15 odsto od sume koja je zarađena prodajom igrača. A ekipa koju sada imamo je skuplja 15 do 20 odsto od ekipe koje je tu bila prije dve i po godine kada sam došao u klub. E, to bi neko trebalo da analizira", kaže Tomić.

I za kraj - ide li Ivan Tomić ili ostaje?

"Nikad neću stajati na putu ciljevima kluba. Nemam ništa protiv da se moj rad stavi na glasanje. Ako se izjasne o tome da treba da odem, nikakav problem, pružiću ruku i sa svakim se pozdraviti, kupiću pretplatnu kartu, bodriti ekipu...Partizan je iznad svih nas", poručio je Tomić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC