• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Mančesteru će se pričati srpski!

Jedan od najvećih srpskih bisera Danijel Aleksić u četvrtak bi trebalo da ode u Mančester siti, ali još nije izvjesno da će se transfer i ostvariti.

 U Mančesteru će se pričati srpski! Izvor: MONDO

Prema saznanjima MONDA, 18-godišnji Aleksić odavno je na meti Mančester sitija, koji ga prati u prethodnih godinu dana. Pregovori su intenzivirani u posljednje vrijeme i u novosadskom klubu očekuju da sve tri strane budu zadovoljne.

Mančester siti se jedno vrijeme malo "ohladio" od Aleksića, ali su ga skauti bogatog premijerligaša pratili svo vrijeme i poslije Evropskog omladinskog prvenstva, ponovo su izrazili interesovanje da ga dovedu.

Aleksić bi, saznaje MONDO, najprije trebalo da ode u Mančester siti na neku vrstu probe, ali nema sumnje da će zadovoljiti sve ukuse. Trener Vojvodine Dragoslav Stepanović često na treninzima komentariše kako odavno nije vidio igrača sa tako preciznim udarcem kao što ga ima mladi Aleksić.

Nije isključeno da će Vojvodina i Sitii postići dogovor kao što je Partizan napravio sa Mančester junajtedom u slučaju Adema Ljajića, koji je zvanično igrač "đavola", ali je na pozajmici u beogradskom klubu i od zime će se preseliti na Old Traford.

Mada, u tom slučaju u ekipi Vojvodine treba pronaći mjesta za Aleksića, a u posljednje vrijeme dobijao je šansu na kašičicu.

Naravno, navijači Mančester sitija odmah su na svom na forumu otvorili temu u vezi sa dovođenjem Aleksića, a jedan od njih kaže da je "nekoliko puta gledao igrača Vojvodine" i da je "bolji od Ljajića".

Svojevremeno je Aleksića zvao i Mančester junajted (nešto slično kao u slučaju Adema Ljajića), ali je tada, u dogovoru sa roditeljima, odlučio da ostane u Srbiji još neko vrijeme, jer je bio suviše mlad.

Aleksić je nedavno izrazio nezadovoljstvo što nije u prvom planu kod trenera Vojvodi ne Dragoslava Stepanovića. Nije putovao sa ekipom u Beč na meč protiv Austrije, protiv Hajduka u Kuli u prvom kolu Superlige ceo meč je presedeo na klupi, a protiv Metalca je igrao samo desetak minuta..

Stepanović je nedavno izjavio da je pred Aleksićem lijepa fudbalska budućnost, ali i da mu "još nije našao najpovoljnije mjesto u timu". Takođe, Stepanović je Aleksiću zamjerio i zbog načina na koji je odigrao meč za mladu reprezentaciju Srbije u nedavnom prijateljskom susretu protiv Izraela u Novom Sadu.

Za to vrijeme Danijel Aleksić radi i čeka šansu, ali rezignirano konstatuje:

"Drugi su, vidim, u povoljnijem položaju od mene. Oni koji dođu u Vojvodinu odmah dobiju šansu, a ja i dalje sjedim i čekam. Gubim vrijeme i sve manje vjerujem da će se nešto promijeniti. Vreme prolazi...Kad ću da igram ako ne u ovim godinama!? Sjedenjem na klupi ili sa retkih desetak minuta provedenih na terenu ne mogu da postignem ništa. Osjećam da nazadujem".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC