• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Eto: Barsa me više ne zanima

Samjuel Eto bio je najbolji strijelac Barselone, ali ga se klub odrekao godinu dana prije isteka ugovora i poslao ga u Inter.

 Eto: Barsa me više ne zanima Izvor: MONDO

Kamerunski napadač izjavio je da mu trener Barse Đozep Gvardiola, niti bilo ko iz kluba, nikada nije saopštio razlog što je postao suvišan.

"Čekao sam da čujem zbog čega toliko žele da odem, ali nije ga bilo. Nikada nisam dobio obrazloženje, a sada me to više i ne zanima. Za mene je Barselona zatvorena knjiga", izjavio je Eto.

On je prošle sezone postigao više od 30 golova u svim takmičenjima, uključujući vodeći pogodak u finalu Lige šampiona sa Mančester junajtedom (2:0). Za pet godina u Barseloni probio je magičnu granicu od 100 golova.

Ipak, nije uvijek bio u idealnim odnosima sa saigračima i stručnim štabom, naročito u sezoni poslije osvajanja prve Lige šampiona, kada su on i Ronaldinjo zadavali mnogo problema tadašnjem treneru Franku Rajkardu.

"Nikada ne bih kritikovao trenera ako bi umjesto mene stavio u tim boljeg igrača. Ali jedini sudija je teren. Dok neko ne dokaže suprotno, mislim da sam zaslužio da budem u timu na svakoj utakmici".

Eto sada sarađuje sa Žozeom Murinjom, mada rezultati na početku sezone nisu na nivou očekivanja.

"Znam da je Murinjo želio da me dovede još dok je bio u Čelsiju. Razgovarali smo dva-tri puta telefonom i bilo mi je lako da donesem odluku o prelasku u Inter".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC