• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hauard Veb rekao da Vidić nije kriv

FA Engleske nije pokrenula postupak protiv Nemanje Vidića nakon što je sudija Veb rekao da nije siguran da je Srbin namjerno udario Rodalegu.

 Hauard Veb rekao da Vidić nije kriv Izvor: MONDO

Fudbalska asocijacija (FA) Engleske neće pokrenuti disciplinski postupak protiv prvotimca Mančester junajteda, sprskog reprezentativca Nemanje Vidića, zbog incidenta koji se dogodio na prvenstvenoj utakmici sa Viganom (5:0).

Vidić je, naime, u prošlu subotu, na meču drugog kola engleskog šampionata udario fudbalera Vigana Huga Rodalegu u trenutku dok nije imao loptu u posjedu.

Srpski defanzivac je Rodalegu udario nakon što je on neoprezno startovao na golmana Mančester junajteda Bena Fostera, koji je već bio uhvatio loptu. Sudija Hauard Veb nije primjetio taj Vidićev gest, pa su predstavnici Vigana predali FA video snimak na kom je zabilježen incident.

FA je snimak proslijedila Vebu, koji je, nakon gledanja procijenio da se na osnovu tog video zapisa ne može zaključiti da li je Vidić namjerno udario Rodalegu.

Mediji su spekulisali da bi Vidić mogao da bude kažnjen sa tri utakmice suspenzije, ali je Veb stao na stranu igrača, koji je proglašen za najboljeg u Premijer ligi za sezonu 2008/09 od strane FA.

(Tanjug, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC