• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mateus: Nisu me zvali iz Partizana, ali...

Lotar Mateus poručio je da su "njegova vrata uvijek odškrinuta za ljude iz Partizana."

 Mateus: Nisu me zvali iz Partizana, ali... Izvor: MONDO

U intervjuu za beogradski "Blic", jedan od najboljih fudbalera svijeta, jedini čovjek koji je kao trener uspio da odvede srpski klub u Ligu šampiona, izjavio je da ga do sada niko nije zvao iz Partizana, ali ako bude...

"Nije bilo telefonskog poziva iz Partizana. Nisam razgovarao ni sa predsjednikom, ni s direktorom, jednostavno, niko me nije zvao. Ali znate, u fudbalu je sve moguće. Moja trenerska vrata su uvijek odškrinuta. Ipak, ne mogu da pričam o povratku Beograd ako me niko nije zvao da razgovaramo o tome!", poručio je Mateus, koji je sa Partizanom izborio plasman u Ligu šampiona u sezoni 2003/2004.

Kao "vlasnik" takvog uspjeha, on je već nedjeljama "prvi pik", bar u medijima, da naslijedi Slavišu Jokanovića, ukoliko ovaj bude dobio otkaz u narednim danima.

U odnosu na vrijeme kada je Mateus bio trener Partizana i igrao mečeve Lige šampiona protiv Reala iz Madrida, Olimpika iz Marseja i Portoa, mnogo ljudi je otišlo iz kluba, ali nekolicina nije i sa njima je slavni Nijemac i dalje prijatelj.

"Da, imam mnogo prijatelja u Beogradu, ali nisam planirao da ih posjetim u narednim nedjeljama. Istina je da se čujem sa kumom Markom Vjetrovićem, ali znate, to su privatne priče, šta ima novo, kako se osjeća i slično... O fudbalu nismo pričali, jer se to dogodi kada se sretnemo u Švajcarskoj, na žrijebu ili negdje drugdje", dodao je Mateus, koji je u vrijeme kada je trenirao crno-bele bio oženjen i Srpkinjom Marijanom Mateus, od koje se u međuvremenu razveo.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC