• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pižon: Samo pobjeda

"Ko ne vjeruje u pobjedu nad Slavijom, ne treba da dođe na stadion. Uz pomoć navijača mislim da možemo da prođemo dalje", izjavio Vladimir Petrović.

 Pižon: Samo pobjeda Izvor: MONDO

Fudbaleri i stručni štab Crvene zvezde, uprkos ubedljivom porazu od Slavije u Pragu (0:3) u prvom meču 4. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, razmišljaju samo o pobjedi u revanšu.

"Ko ne vjeruje u pobjedu, ne treba da dođe na stadion. Svi igrači i stručni štab sa nestrpljenjem očekuju utakmicu. Veliki je pritisak i jedva čekamo da vidimo šta će biti. Mislim da uz podršku publike možemo da anuliramo prednost iz prvog susreta i izborimo plasman u ligaški dio Lige Evrope", rekao je trener crveno-bijelih Vladimir Petrović na konferenciji za novinare.

Pižon smatra da njegova ekipa treba da krene maksimalno od prvog trenutka meča kako bi anulirala visoku prednost gostiju, a zatim i da odigra na najvišem nivou svih 90 minuta.

"Mi ne znamo domet naše ekipe, jer nismo igrali sa sličnim protivnicima. Mislim da su nam šanse 50:50, iako bi bilo mnogo bolje da nismo izgubili sa tri gola", zaključio je Petrović.

On je dodao da je Slavija veliki protivnik, jer je to ekipa koja svake godine igra u završnicama evropskih takmičenja.

"Naravno da igrači Slavije dolaze u Beograd sa velikim optimizmom. Imaju tri gola viška i normalno je da su opušteniji. I mi bismo se tako ponašali na njihovom mjestu. Njihova prednost nije mala, ali probaćemo da ih razuverimo da je to dovoljno za prolaz, pošto oni ne znaju šta ima u nama", rekao je Petrović i naglasio da bi voleo kada bi crveno-beli prvi gol već postigli u prvom poluvremenu.

"Volio bih da u prvih 45 minuta damo gol i nastavimo meč mirnije, ali ni to nam ne garantuje da bismo obavili posao kako želimo".

Vladimir Bogdanović je istakao je da je njegov tim svjestan da ga očekuje teška utakmica, ali da će dati maksimum da ponovi igru kao protiv Dinama iz Tbilisija pred svojim navijačima.

"Nadam se da ukoliko pružimo 100 odsto naših mogućnosti možemo da pobijedimo Slaviju i uđemo u Ligu Evrope. U prvom meču nismo vidjeli da protivnička ekipa ima neke slabosti, djeluje jako dobro, ali bez obzira na to igraćemo hrabro i pokušati da im nađemo i iskoristimo ih", istakao je fudbaler Zvezde.

Vladimir Petrović, uoči duela, koji počinje u četvrtak od 20.30 časova, ima manjih problema sa sastavom tima. Pod znakom pitanja su nastupi Pavla Ninkova i Avala Isaha, ali u Zvezdi očekuju da će njih dvojica ipak biti spremni da pomognu protiv Slavije.

Uoči revanš meča sa Slavijom Zvezda iščekuje i odluku disciplinske komisije UEFA, koja bi trebalo da saopšti koliko će Beograđane koštati incidenti njenih navijača u Pragu prošle nedjelje.

Nezvanično, "Novosti" su objavile da će crveno-bijeli morati da plate 50.000 švajcarskih franaka, dok će njenim navijačima biti zabranjeno da prate klub ukoliko Zvezda izbori plasman u Ligu Evrope. Klub iz Ljutice Bogdana još uvijek nije dobio zvaničnu odluku UEFA, a očekuje se da bi ona mogla da bude saopštena u petak.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC