• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Nas 11 kao jedan

Crno-bijeli su optimisti pred revanš plej-ofa za Ligu Evrope, koji se u četvrtak (19,30) igra u Žilini, uprkos lošoj formi.

 PARTIZAN: Nas 11 kao jedan Izvor: MONDO

Fudbaleri i stručni štab Partizana doputovali su u srijedu oko 13 sati u slovačku Žilinu, poprište odlučujuće evropske bitke.

U četvrtak u 19,30 crno-bijeli igraju revanš plej-ofa za Ligu Evrope. Iako su poslije žrijeba slovili za velike favorite, beogradskih 1:1, ali i trenutna forma i situacija u klubu iz Humske idu na tas Žiline.

Međutim, igrači su optimisti. Zaboravljaju prethodne evropske neuspjehe, kao i prvenstveni kiks u Ivanjici i najavljuju "novi početak".

"Moja forma je sve bolja, a vjerujem da će cijela ekipa odigrati na visokom nivou u duelu sa Žilinom. Nadam se dobrom rezultatu, a iako smo vježbali izvođenje penala, vjerujem da sve možemo da završimo u regularnih 90 minuta", rekao je Ljajić novinarima po dolasku u Slovačku.

Napadač Brana Ilić nema sumnju ko će igrati u Ligi Evrope.

"Optimisti smo... Rezultat iz prvog meča nam kaže da je u ovom duelu sve još otvoreno. Došli smo maksimalno spremni, daćemo sve od sebe i zbog toga ne sumnjam da možemo da prođemo dalje", istakao je Ilić.

Ivanu Obradoviću će poslednji put nositi dres Partizana, jer je potpisao petogodišnji ugovor sa Saragosom.

"Imali smo dosta problema u posljednjih nekoliko utakmica, o čemu najbolje svjedoče rezultati i nezadovoljstvo navijača. Prethodnih dana radili smo na tome da ispravimo neke greške i vjerujem da možemo da dođemo do pobjede protiv Žiline", podvukao je Obradović.

On je dodao da se ekipa prethodnih dana nije mnogo obazirala na medijske spekulacije o smeni trenera Slaviše Jokanovića zbog neočekivano loših rezultata na početku sezone, prije svega u evropskim takmičenjima.

"Možda su malo na nas uticale te priče, ali u četvrtak nas 11 mora da zaigra kao jedan", zaključio je Obradović.

Napadač Miloš Bogunović istakao je da je ekipa u posljednjih sedam dana razmišljala samo o meču sa Žilinom.

"To je najvažnija utakmica za nas. Želimo da ispravimo kiks iz meča u Beogradu. Vjerujem da ćemo igrati ofanzivnije i da možemo da zabilježimo rezultat koji će nas odvesti u dalje takmičenje", rekao je Bogunović.

Trener Jokanović će vjerovatno moći da računa na sve igrači. Moreira i Mladen Krstajić su se oporavili od povreda, a i Goran Gavrančić, koga su mučile prepone, trebalo bi da bude spreman.

U odnosu na prvi meč sa Slovacima, u tim se vraćaju Lamin Dijara i Radosav Petrović, koji su odradili suspenziju zbog žutih kartona.

(Beta, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC