• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokanović: Još sve zavisi od nas

"Kada si pobjednik, svi ti se kače o vrat, a kada nema rezultata - svi te odbacuju. Tvrdim da u ovom momentu sve zavisi od moje ekipe".

 Jokanović: Još sve zavisi od nas  Izvor: MONDO

Trener Partizana Slaviša Jokanović smatra da ishod revanš susreta sa Žilinom zavisi prije svega od igre njegovog tima, iako je veći dio javnosti u Srbiji otpisao crno-bijele nakon remija u Beogradu (1:1).

"Bilo bi dobro da smo neke stvari obavili još u prvoj utakmici, a ne da nas to čeka u četvrtak. Kada si pobjednik, svi ti se kače o vrat, a kada nema rezultata - svi te odbacuju. I dalje tvrdim da u ovom momentu sve zavisi od moje ekipe", rekao je Jokanović u srijedu uveče, na konferenciji za novinare u Žilini.

Strateg srpskog šampiona tvrdi da je ekipa spremna za, kako je rekao, "meč koji umnogome može da odredi dalji tok sezone" za klub iz Humske.

Ako se ne plasira u Ligu Evrope, Partizan će ostati bez najmanje šest jakih utakmica, ali i bez značajne novčane dobiti.

"U Evropu smo ušli sa drugim ambicijama, da igramo Ligu šampiona, ali ova situacija je naša realnost. Od utakmice sa Žilinom nam sve zavisi. Znam da navijači očekuju mnogo od nas, a ekipa je spremna da pruži maksimum kako bi ostvarila cilj".


Moreira bije bitku sa vremenom

Jokanović je rekao da je neizvijestan nastup Moreire, koji se povrijedio prije nedelju dana, ali se u tim svakako vraća Lamin Dijara, koji je bio suspendovan.

"Imamo još 24 sata da vidimo da li će Moreira moći da igra, a na teren će se vratiti Dijara. Obojica su bitni šrafovi u našem timu, međutim, sutrašnju utakmicu dobijamo ili gubimo zajedno", poručio je on.

Prema Jokanovićevim riječima, ekipa nije izgubila samopouzdanje zbog remija sa slovačkim timom na svom stadionu.

"Bilo bi apsurdno da se bavimo sportom, a da ne kažemo da idemo na pobjedu u svakoj utakmici. Pokušaćemo da realizujemo svoje želje, očekujem da na terenu vidim reakciju igrača", zaključio je on.

Utakmica između Žiline i Partizana igra se u četvrtak od 19.30 časova, a očekuje se da će crno-bijeli u Slovačkoj imati podršku oko 300 navijača.

(Beta, foto: MN Press, zvanični sajt)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC