• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slovaci žele da "sahrane Grobare"

Fudbaleri Žiline sa optimizmom dočekuju revanš meč kvalifikacija Lige Evrope sa Partizanom, a shodno tome i lokalna štampa očekuje trijumf.

 Slovaci žele da "sahrane Grobare" Izvor: MONDO

List "Jedan den plus" objavio je na dvije strane tekst pod naslovom "Sahranite Grobare", aludirajući na popularni nadimak navijača beogradskog tima.

U tekstu se ističe kako bi plasman u Ligu Evropa slovačkoj ekipi donio zagarantovan profit od više od milion evra, a navodi se i izjava trenera Pavela Hapala koji je ocijenio da će Žilina proći dalje ako odigrao kao u prvom meču u Beogradu (1:1).

List navodi i da je lokalna policija u pripravnosti zbog dolaska oko 300 navijača Partizana i podsjeća da su krajem prošlog mjeseca navijači kluba iz druge bivše jugoslovenske republike, Hajduka iz Splita, izazvali velike incidente u Žilini.

Dnevnik "Šport" na naslovnoj strani objavio je sliku trenera slovačke ekipa, uz naslov "Hapalova košulja je spremna za jesen u Evropi".

Ovaj list objavio je i mini intervju sa iskusnim, 35-godišnjim odbrambenim fudbalerom Vladimirom Lejtnerom, koji je rekao da Žilina može da zaustavi dva najbolja igrača Partizana, Lamina Dijaru i Almanija Moreiru, za koga se ne zna da li će igrati u revanšu.

Objavljena je i kratka istorija Partizana, uz podatke o najboljim strijelcima i igračima crno-bijelih. Kao jednu od zanimljivosti "Šport" je naveo i podatak da je Lotar Mateus trenirao beogradski tim 2003. godine, uz komentar "Nijemac među partizanama! Možete li to da zamislite?"

Štampa prenosi i da su karte za utakmicu rasprodate, a kapacitet stadiona "Pod Dubnom" iznosi 11.300 mjesta.

Revanš utakmica između Žiline i Partizana igra se od 19.30. časova.

(Beta, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC