• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajernov ludački sponzorski ugovor!

Autor mondo.rs

Eliminacija iz polufinala Kupa Nemačke neće teško pasti Bajernu iz Minhena, jer je upravo potpisao neverovatan sponzorski ugovor sa Adidasom, do 2030. godine.

Minhenski Bajern je opet šampion Nemačke, ali je u utorak uveče eliminisan u polufinalu nemačkog klupa od dortmundske Borusije posle penal-serije koja se retko viđa.

Iako navijači Bajerna tuguju što klub nije u prilici da osvoji "triplu krunu" (Bajern je i u polufinalu Lige evropskih šampiona), ne treba to shvatiti toliko tragično, pogotovo posle vesti koja je upravo objavljena.

Nemački mediji pišu da je Bajern potpisao novi sponzorski ugovor sa Adidasom do 2030. godine koji će bavarskom klubu donositi 60 miliona evra po godini ili ukupno 900 miliona evra!!!

Reč je, zapravo, o produžetku ugovora, jer je tekuči važio još pet godina, prema kojem je Bajern dobijao "samo" 25 miliona evra godišnje.

Ova revizija ugovora sa proizvođačem sportske opreme usledila je nakon što je engleski gigant Mančester junajted takođe potpisao sponzorski ugovor sa Adidasom, prema kojem će za 10 godina inkasirati milijardu evra!

Tagovi

BM

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC