• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajern izgubio mnogo više od Kupa!

Autor mondo.rs

Roben i Levandovski propustiće oba meča polufinala Lige šampiona, Holanđanin je čak završio sezonu...

Taman kada se učinilo da će Pep Gvardiola u finišu sezone moći da računa na bezmalo najjači sastav (nekoliko igrača se oporavilo od povreda, ili bilo nadomak povratka u stroj), došla je kup utakmica protiv Borusije iz Dortmunda i sve se promenilo!

Arjen Roben zaigrao je u drugom poluvremenu, nakon skoro dva meseca pauze i posle 16 minuta morao da izađe.

Pregledima u sredu potvrđena je ruptura lista leve noge, zbog čega će reprezentativac Holandije propustiti polufinalne utakmice Lige šampiona protiv Barselone, koje su na programu 6. i 12. maja, ali i ostatak sezone.

I dok su se Bavarci već adaptirali na njegovo odsustvo, mnogo teže biće im da adekvatno zamene Roberta Levandovskog u špicu napada.

Poljak je stradao u 116. minutu polufinala Kupa Nemačke, kada je golman gostiju Mičel Langerak izboksovao i loptu i glavu Levandovskog.

Prema rečima lekara poljske reprezentacije, Levandovski je zadobio frakturu vilice i potres mozga, a u najgorem scenariju bi i on mogao da propusti kompletan finiš sezone!

Agent Levandovskog, Ćezari Kuharski, napisao je na Twitteru da po prvim pregledima "ne izgleda dobro".

Bajern od klasičnih centarforova ima samo još veterana Klaudija Pizara, pa ako Levandovski zaista ne bude mogao da igra, protiv Barselone valja očekivati dobro poznatu Gvardiolinu postavku sa "lažnom devetkom".

U svakom slučaju, Barselona protiv tako oslabljenog Bajerna postaje izraziti favorit i popravlja izglede da se revanšira za debakl u polufinalu Lige šampiona 2013. godine, kada je bilo ukupno 7:0.

Prvak Nemačke sigurno će biti bez Alabe i Badštubera, dok u slučaju Riberija (skočni zglob) još postoji nada, ali čak i ako se oporavi, Francuz neće moći "preko noći" da dostigne formu neophodnu za tako velike utakmice.

Tagovi

BM

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC