• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Roben u Bajernu? Samo što nije...

Dragi navijači, pregovaramo sa Arjenom Robenom, ali nismo još završili posao.

 Roben u Bajernu? Samo što nije... Izvor: MONDO

Ovako bi moglo da bude sažeto zvanično saopštenje na oficijelnom sajtu Bajerna iz Minhena. Jedan od najboljih krilnih igrača svijeta, član Reala iz Madrida, još nije prešao u Bajern Minhen, ali ga od toga dijele možda sati, minuti.

Španska "Marka" piše da je posao već obavljen i da će Real zaraditi 25 miliona evra od prodaje ljevonogog Holanđanina, ali uprava bavarskog giganta tvrdi da nije još sve završeno.

"Kako se kraj ljetnjeg prelaznog roka približava, Bajern je odlučan da dovede još jednog igrača u ekipu. Arjen Roben iz španskog vicešampiona Reala iz Madrida je meta najuspješnijeg njemačkog kluba. Zainteresovani smo za Robena, ali još ne možemo da ozvaničimo da je posao obavljen", izjavio je direktor za medijski sektor u Bajernu, Markus Hervik u četvrtak.

Roben je odigrao 43 utakmice za reprezentaciju Holandije, a u Real je prešao prije dve godine iz Čelsija za 36 miliona evra. Ima 25 godina, a za "kraljevski klub" postigao je 11 golova u 50 mečeva.

Njegova karijera svakako bi bila mnogo uspješnija da često nije bio povrijeđen, nekoliko puta čak i operisan.

Poslije pet godina, Roben će se vjerovatno sresti sa nekadašnjim saigračem iz PSV Ajndhovena, sadašnjim kapitenom Bajerna, Markom van Bomelom. Robenovom transferu svakako će se obradovati i novi trener Bajerna, Holanđanin Luj van Gal, koji je pravio kolonije holandskih fudbalera u kojem god kubu da je radio.

Jedna holandska kolonija, u Realu iz Madrida, potpuno je razbijena povratkom Florentina Pereza na čelo kluba.

Ovog ljeta, jedan za drugim, prodati su Klas-Jan Hunetalar (Milan), Vesli Snajder (Inter) i Arjen Roben (vjerovatno Bajern). U Madridu su, za sada, ostali još Rafael van der Vart, Rojston Drente i Rud van Nistelroj.

Dok se čeka da Bajern i Real objave transfer, globalna on-line enciklopedija, Wikipedia, je to već objavila: Arjen Roben je igrač Bajerna iz Minhena.

(MONDO, foto: fcbayern.t-home.de)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC