• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Povrijeđena dvojica Grobara u Žilini

Fudbaleri Partizana su pobijedili Žilinu 2:0, a njegovi navijači su prethodno napadnuti od "šošona".

 Povrijeđena dvojica Grobara u Žilini  Izvor: MONDO

Poslije mirnog navijačkog popodneva u centru Žilne, huligani među navijačima slovačkog kluba su neposredno pred utakmicu izazvali manji okršaj sa navijačima Partizana, kojih je na stadionu pod Dubnom bilo oko 500.

Ispred ulaza na stadion, gde nije bilo policije, "šošoni" su počeli, prema tvrdnjama svjedoka, sa leđa da gađaju kamenicama navijače Partizana, javila je slovačka agencija SITA.

Grobari im nisu ostali dužni i izbila je tuča.

Dvojica srpskih navijača prevezena su u bolnicu - saopštila je policija u Žilini slovačkoj televiziji TA3, dok nacionalnost lakše povrijeđenih za koje su se ljekari pobrinuli na licu mesta, nije objavljena.

"Naše informacije ukazuju na to da su navijači Žiline bacali kamenice i krigle na na navijače iz Srbije", kazao je zamjenik šefa žilinske policije Ivan Španjik slovačkim medijima.

U tuči na ulazu u stadion koji je bio u zoni odgovornosti redara, a ne policije oštećeno je šest automobila i demoliran jedan kafić.

Navijači Žiline su se žalili i psovali slovačke policajce jer im je trebalo desetak minuta da dođu, intervenišu i razdvoje navijače, objavio je na svom sajtu slovački dnevnik SME.

Tokom cijelog popodneva uprkos manjim provokacijama i verbalnim čarkama, uglavnom domaćih - kako su izvjestili slovački mediji, u centru Žiline vladao je mir.

Žilinski "šošoni" su čak zajedno sa srpskim navijačima skandirali a neki od njih i zajedno sa crno-bijelima išli na stadion, objašnjavajući novinarima da je "sve u redu jer su u Žilinu došli prijatelji".

Sve do incidenta pred stadionom činilo se da 630 policajaca, među njima i specijalci i još 100 pripadnika željezničke policije neće imati nikakvog posla.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC