• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokanović: Nas nekoliko je vjerovalo..

Trener Slaviša Jokanović rekao je poslije pobjede Partizana u Žilini (2:0) i plasmana u Ligu Evrope da je vjerovao u uspjeh.

 Jokanović: Nas nekoliko je vjerovalo.. Izvor: MONDO

"U prvom poluvremenu uspjeli smo da uradimo ono što smo htjeli - da budemo mirni, strpljivi. U drugom dijelu takva igra je dala plodove", počeo je Jokanović.

"Željeli smo u Ligu šampiona. Međutim, ispali smo od Apoela, ali sada smo se izdigli i osigurali još šest utakmica u Evropi", dodao je trener crno-bijelih.

Na pitanje novinara da li je vjerovao u prolaz, iako u timu nije bilo povrijeđenog Moreire, strateg crno-bijelih je odgovorio:

"Nas nekoliko je vjerovalo da možemo da prođemo dalje. I u porazu i u pobjedi - vjerujem. Došli smo do važnog rezultata".

Jokanovića su mnogi kritikovali poslije prve utakmice u Beogradu, ali i remija protiv Javora u prvenstvu. On je rekao da ne vjeruje da je rezultatom u Žilini "zapušio" usta kritičarima i ukazao da je normalno da ljudi ocjenjuju njegov rad.

"Pokušaćemo da i na proljeće igramo u Evropi, ali ne znam dokle ćemo stići. U Partizanu pokušavam da radim na najbolji mogući način. Uvijek ima onih koji hvale i koji kude, ali to je normalno".

Upitan da li klub razmišlja o pojačanjima za takmičenje u Ligi Evrope, Jokanović je rekao:

"Istina je da smo nekoliko posljednjih dana razmišljali o tome, ali danas se nismo bavili tom problematikom. Sve je moguće... I u Žilini smo praktično igrali sa dvojicom igrača koji nisu naši, Ivanom Obradovićem i Ademom Ljajićem", dodao je Jokanović.

"Gledajući period od kada sam došao u Partizan pa do danas, u klubu smo ostali samo Nenad Đorđević, Lamin Dijara, Moreira i ja. Ali svi znate kako klub živi - prodaja je naša realnost", zaključio je Slaviša Jokanović.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC