• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crno-bijeli u glas: Dokazali da vrijedimo

Fudbaleri Partizana su složni u ocjeni da su pokazali karakter u Žilini, a naročito su ponosni na pobjedu jer je javnost osporavala njihovo znanje.

 Crno-bijeli u glas: Dokazali da vrijedimo Izvor: MONDO

Fudbaleri Partizana su složni u ocjeni da su pokazali karakter i dobru igru u revanšu plej-ofa za Ligu Evrope protiv Žiline (2:0) , pogotovo zato što je posljednjih dana u javnosti osporavan njihov kvalitet.

"Imamo mnogo razloga za zadovoljstvo, pogotovo poslije svega što se u posljednje vrijeme dešavalo. Smogli smo snage da pobijedimo. Rezultat možda djeluje previsoko, ali smo pokazali da imamo karakter", rekao je mladi vezista Radosav Petrović i dodao da je ova pobjeda bila za "sve nas, za Partizan".

Ivanu Obradoviću ovo je bila posljednja utakmica u Partizanu, pošto će već sljedećeg vikenda igrati za Saragosu. On je istakao da je vjerovao u pobjedu kao i da je trener Slaviša Jokanović sjajno pripremio utakmicu.

"Ovo je moja posljednja utakmica u Partizanu. Vjerovao sam da možemo da prođemo. Trener je sjajno taktički pripremio utakmicu. Srećan odlazim u novi klub. Međutim, žao mi je što nisam sa Partizanom igrao u Ligi šampiona, ali i Primera je veliki uspjeh za mene", rekao je Obradović.

Strijelac drugog gola Brana Ilić rekao je da je pobjeda veliki uspjeh cijele ekipe.

"Prvi gol nas je pogurao u drugom poluvremenu jer smo ubrzo postigli i drugi i praktično tada rešili utakmicu. U drugi dio meča smo ušli agresivnije, svi smo bili jedan tim. Ovo je uspjeh cijele ekipe poslije svega što se dešavalo u posljednje vrijeme", smatra Ilić.

Adem Ljajić je rekao da je njegova ekipa dokazala da je dobro pripremljena, ali i da može dobro da igra i bez Almanija Moreire.

"Pokazali smo da smo dobar tim, trebalo je da postignemo gol u prvom poluvremenu, ali ta nagrada je došla tek u drugom dijelu meča. Dokazali smo da smo fizički dobro pripremljeni i da nije istina da se Partizanovi fudbaleri brzo umaraju. Iako je Moreira važan šraf u našem timu, vidjelo se da možemo doro da igramo i bez njega", napomenuo je Ljajić.

Strijelac vodećeg gola Lamin Dijara podvukao je da su igrači ispunili svaki zadatak koji im je zadao trener Jokanović.

"Stvarno smo dobro igrali. Uradili smo samo ono što je trener tražio od nas. Možemo još bolje ako nastavimo da slušamo Jokanovića", poručio je Dijara.

Potpredsjednik Partizana Mile Jovičić čestitao je igračima na plasmanu u Ligu Evrope i dodao da ekipa može još bolje da igra.

"Svaka čast momcima, pokazali su da Partizan ume i može do uspjeha. Ali možemo još bolje", rekao je Jovičić.

Upitan da li ova pobjeda znači da Jokanović ostaje na klupi Partizana on je rekao:

"To pitanje se nije ni postavljalo ,ali nam vi (novinari) to niste vjerovali ni prije ove utakmice", zaključio je Mile Jovičić.

(Beta, foto Partizan.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC