• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uhapšena šestorica navijača Žiline

Slovačka policija uhapsila je šestoricu navijača Žiline koji su izazvali tuču sa fanovima Partizana pred utakmicu u četvrtak, prenose slovački mediji.

 Uhapšena šestorica navijača Žiline  Izvor: MONDO

Četvorica navijača su uhapšena pred revanš utakmicu četvrtog kola kvalifikacija za Ligu Evrope kao mogući krivci za tuču, a na kraju meča policija je privela još dvojicu Slovaka zato što su istrčali na teren i počeli da provociraju goste ispred njihovog sektora.

Slovačka policija ispratila je autobuse sa oko 350 srpskih navijača do granice, da bi spriječila bilo kakve dalje provokacije domaćih.

Tuču pred utakmicu su, prema saznanjima policije, izazvali navijači Žiline na ulazu u stadion, kada su iz kafića počeli da gađaju pristalice Partizana kriglama i čašama a grupa crno-bijelih preskočila je ogradu svog sektora i upustila se u tuču.

U sukobu su povrijeđena dvojica srpskih navijača, koji su prevezeni u bolnicu i još dvojica navijača čiju nacionalost policija nije saopštila, a koje je zbrinula hitna pomoć na stadionu.

"Kafić je demoliran, izlozi razbijeni, a oštećena su i četiri automobila", izjavio je portparol žilinske policije Ratko Moravčik i dodao da policija ima informacije da su kasnije na stadionu incidente izazvali ne navijači Žiline, već njihovog velikog slovačkog rivala Trnave, koji su se maskirali u zeleno-žute dresove žilinskih "šošona".

Cijelo popodne pred utakmicu prošlo je, međutim, u miru, uprkos manjim provokacijama i verbalnim čarkama uglavnom domaćih navijača.

"Šošoni" su čak zajedno sa srpskim navijačima skandirali "Kosovo je srce Srbije" a neki od njih zajedno sa crno-bijelima išli i na stadion i činilo se da 630 policajaca, među njima i specijalci, i još 100 pripadnika železničke policije neće imati nikakvog posla.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC