• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bez Pantelića na Francuze!

Marko Pantelić "izvisio" za meč protiv Francuske. Na Antićevom spisku i Željko Brkić i Radosav Petrović.

 Bez Pantelića na Francuze!  Izvor: MONDO

Marko Pantelić platio je danak tome što još nije pronašao novi klub, pa ga neće biti u sastavu za odlučujući meč u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2010. godine protiv Francuske!

To je odlučio selektor Radomir Antić, koji je u ponedjeljak saopštio spisak igrača na koje računa za meč 9. septembra na stadionu Crvene zvezde.

"Sa Pantelićem sam obavio razgovore, jer je on dio reprezentacije. Čim nađe klub, naravno da će ponovo biti u reprezentativnoj selekciji", objasnio je Antić.

Novo ime je mladi golman Vojvodine Željko Brkić, a poziv je dobio i visoki vezista Partizana Radosav Petrović, dok je sa spiska izostavljen povrijeđeni Boško Janković, koji je nedavno operisao koleno.

Očekuje se da Gojko Kačar, koji je u fenomenalnoj formi, takođe dobije priliku da se pokaže u susretu sa "galskim pretlovima".

Spisak igrača: golmani Vladimir Stojković, Vladimir Dišljenković i Željko Brkić.

Odbrana Branislav Ivanović, Antonio Rukavina, Nemanja Vidić, Neven Subotić, Aleksandar Luković, Ivica Dragutinović, Ivan Obradović i Aleksandar Kolarov.

Sredina terena: Dejan Stanković, Gojko Kačar, Nenad Milijaš, Zdravko Kuzmanović, Radosav Petrović, Miloš Krasić, Zoran Tošić, Miloš Ninković i Milan Jovanović.

Napad: Nikola Žigić, Danko Lazović i Marko Milinković.

Antić je, uprkos izostanku nekih standardnih članova, izjavio da sa optimizmom očekuje duel sa Francuskom.

On je ponovio da svoj optimizam temelji na dobroj atmosferi koja je stvorena među navijačima uoči ovog meča, a to je, kako kaže, već dovoljno za veliku pobjedu reprezentacije.

"Ova utakmica je velika šansa za naš fudbal u cjelini. To je i prilika da srpski fudbal ponovo postane evropski brend, jer, bez obzira na trenutno stanje, mi još imamo bogate resurse koje možemo da ponudimo Evropi", rekao je Antić.

Antića ne brine to što je nakon slabog starta u kvalifikacijama, selekcija Francuske u poslednjih nekoliko utakmica pokazala zavidnu formu. Četiri dana prije susreta sa Srbijom Francuzi će u Parizu igrati važnu utakmicu protiv Rumunije i to može da bude veoma značajno uoči meča sa našom selekcijom.

"Ne znam da li je dobro što Francuzi četiri dana ranije igraju protiv jake Rumunije. Njihovo raspoloženje će vjerovatno zavisiti i od ishoda te utakmice, ali mi gledamo svoja posla", naglasio je Antić.

Pripreme reprezentacije počinju u utorak, 1. septembra, i cijeli trenažni proces obaviće se u Sportskom centru Kovilovo.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC