• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LE (reagovanja): Eh, taj četvrti šešir

Na žrijebu za određivanje grupa za Ligu Evrope u Monaku za Partizan nije išlo loše, do četvrtog šešira.

 LE (reagovanja): Eh, taj četvrti šešir  Izvor: MONDO

Iz četvrtog šešira izvučena je kuglica sa imenom Tuluza, prošle sezone četvrte ekipe u francuskom prvenstvu, čija je najveća zvijezda napadač Andre-Pjer Žinjak, koji je na spisku Rajmona Domeneka za meč sa Srbijom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2010. godine.

"Bilo je mnogo ekipa i bilo je želja pred kraj izvlačenja, ali nismo imali sreće u četvrtom šeširu. Imali smo sreće u drugom šeširu (Briž), ali ne u prvom (Šahtjor) i četvrtom (Tuluz) šeširu. Šahtjor je osvajač ovog takmičenja, Tuluz predstavnik francuske lige koji nije baš morao da dođe u našu grupu, Briž predstabvnik zemlje sa čijim smo timom igrali i prošle sezone (Standard iz LIježa). Utakmica će biti teške i imaćemo priliku da igramo i u Beogradu i na gostujućim terenima i vidjećemo gdje smo", rekao je trener Partizana Slaviša Jokanović poslije žrijeba.

On je dodao da u Partizanu ipak gledaju optimistički na takmičenje u Ligi Evrope, a potom se našalio kada su ga novinari pitali o Šahjtoru za koji godinama igra Igor Duljaj.

"Šahtjor ima kvalitetan tim i nadam se da će Duljaj imati dobar dan i da će postići gol u sopstvenu meržu".

Goran Gavrančić će ponovo imati priliku da igra protiv ekipe iz Donjecka sa kojom je godinama "ratovao" dok je bio član kijevskog Dinama.

"Drago mi je što ću ponovo igrati protiv Šahtjora. On je za mene uvek bio rival i to je ostao. Možda je Tuluz pokvario utisak celokupnog žreba za našu grupu. Šahtjor se izdvaja, mada je grupa prilično ujednačena. Znam da ni Ukrajincima neće biti svejedno jer znam koliko strepe i koliko poštuju naš fudbal. To će biti iskustvo za nas. Šest utakmica, neće biti lako, ne obećavam prolaz, ali protiv svakog protivnika možemo da igramo i svaki rival je takvo ime da može da napuni naš stadion", rekao je Gavrančić.

Igor Duljaj je rekao da mu uopšte nije drago što će igrati protiv "svog" kluba.

"Drago mi je što ću imati prilike da dođem u Beograd i ponovo se vidim sa mojim prijateljima iz Partizana, ali mi nije uopšte drago što igram protiv Partizana. Stalno sam pričao mojim saigračima iz Šahtjora o Partizanu, njegovim navijačima i Beogradu, pa sad imaju priliku da se uvjere u to. Moja želja je da mi i Partizan osvojim prva dva mjesta u grupi i prođemo u dalje takmičenje", rekao je Duljaj za sajt Patizana.

Darijo Srna, hrvatski reprezentativac koji u Šahtjoru ima poseban status, bio je oprezan.

"Grupa je dosta teška, svi imaju šanse za prolaz, a ja izuzetno poštujem Partizan, pošto o njemu dosta znam iz priča Igora Duljaja. Što reče Duki, neka prođu Šahtjor i Partizan i svi će biti zadovoljni".


Šahtjor inače u subotu otvara nov stadion na kojem će i Partizan imati priliku da zaigra.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC