• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Tajna večera" Kuzmanovića i Jovetića

Zdravko Kuzmanović po svaku cijenu želi da ode iz Fiorentine.

 "Tajna večera" Kuzmanovića i Jovetića Izvor: MONDO

 Njegov najbolji prijatelj, Stevan Jovetić volio bi da mu Zdravko i dalje bude sugrađanin u Firenci.

Italijanski sajt specijalizovan za transfere, calciomercato.com, objavio je da su mladi Srbin i mladi Crnogorac večerali zajedno i da je Jovetić pokušao da ubijedi Kuzmanovića da se predomisli i povuče zahtjev za transferom, koji je podnio upravi kluba.

Isti sajt dodaje i da je Kuzmanović ostao "hladan" na prijateljsko ubjeđivanje i da je jako blizu odlaska iz Viole. Ali, gdje?

Reprezentativac Srbije, rođen u Bernu, dugo već nalazi se na listi želja Sevilje, ali moguće je da će pojačati drugi španski klub - Atletiko Madrid.

Calciomercato.com tvrdi da je Kuzmanović dobio telefonski poziv od nekadašnjeg saigrača u Fiorentini, Čeha Tomaša Ujfalušija, koji igra za Atletiko Madrid i da je ovaj pokušao da ga privoli da mu se pridruži na Visente Kalderonu.

Kuzmanović je došao u Fiorentinu 2007. godine iz Bazela i od tada je odigrao 70 utakmica, postigao tri gola. Ipak, njegov status doveden je u pitanje kada je trener Ćezare Prandeli doveo veterana, bivšeg reprezentativca Italije, Kristijana Zanetija iz Juventusa.

Njih dvojica igraju na sličnim pozicijama, a u prvim zvaničnim utakmicama ove sezone Zaneti je u 33. godini imao prednost u odnosu na našeg reprezentativca, koji ima svega 21 godinu.

Ipak, postoji i verzija po kojoj Fiorentina nije željela da ubaci Kuzmanovića u igru u kvalifikacijama za Ligu šampiona, kako bi kasnije mogla da ga proda ekipi koja učestvuje u tom takmičenju, kao što su Sevilja i Atletiko Madrid. Da jeste, vješti vezista ne bi imao pravo da igra u LŠ za novi klub do janauara 2010. godine.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC