• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Obrade, hvala! Jokan ostaje

Svašta se dešavalo u i oko Fudbalskog kluba Partizan u posljednjih mjesec dana, ali je kao melem na sve rane došao plasman u Ligu Evrope.

 PARTIZAN: Obrade, hvala! Jokan ostaje Izvor: MONDO

Istina, nije (obećana) Liga šampiona, ali jeste Evropa. Za naše fudbalske prilike sasvim odgovarajuće takmičenje i vrlo renomirana imena evropskog fudbala koja su bila na žrijebu u Monaku.

Pobjeda nad Žilinom 2:0 vratila je osmjehe u Humsku, ali i na lice trenera Slaviše Jokanovića, koji je u medijima već bio smijenjen. Igrači Partizana izrazili su mu podršku na svoj način - u slavlju u svlačinioci, skandirali su mu: "Mogu da ti pu..., Jokane!".
"Znaju igrači da sam uz njih, pogotovo u posljednjem periodu kada su im se svi 'pokačili' po leđima. Sad je lako pričati šta smo prošli, ali stav ne bih mjenjao ni da smo izgubili", staloženo priča Jokanović.

Njegova sudbina je i dalje u rukama Upravnog odbora, koji mu je prošle nedjelje dao povjerenje da i dalje vodi tim, protiv Javora u Ivanjici i protiv Žiline u Slovačkoj.

Šta će biti sad sa Jokanovićem? Izgleda da ga uprava neće smijeniti.

"Jokanović ostaje naš trener, tu nema ništa sporno. Status mu je nepromijenjen. Uopšte ne planiramo sastanak Upravnog odbora u skorije vrijeme", rekao je predsjednik Partizana Dragan Đurić.

On je ocjenio i da je plasman crno-bijelih u Ligu Evrope, uz uspjehe reprezentacije Srbije, "potvrda da srpski fudbal ima kvalitet za velike domete".

Jokanović je, po svemu sudeći, izdržao buru, pa čak i tajfun koji je prijetio da ga "oduva". On, međutim, oprezno zaključuje da je uspjeh to što se ekipa podigla poslije "hajke", ali i da je "bušilica i dalje uključena".

"Sad samo malo duvaju vrh da je ohlade, ali već u nedjelju može da proradi", kaže Jokanović na stalne prozivke sa svih strana.

Partizan u nedjelju dočekuje kulski Hajduk, ali u timu više neće biti Ivana Obradovića.

Reprezentativni bek se na najljepši način oprostio od crno-bijelih. Asistirao je za vodeći gol protiv Žiline, poslije je bilo lakše. Od ovog vikenda biće u novom dresu - španske Saragose.

Na beogradskom aerodromu pozdravio se sa dosadašnjim saigračima, trenerima, ekonomom...Svi su ga nagradili aplauzom, a on je jedva sakrio suzu u očima.

"Sve snove sam ostvario! Drago mi je što smo se ponovo plasirali u Ligu Evrope, jedino mi je žao što za dvije godine u Partizanu nisam izborio Ligu šampiona", poručio je Obradović.

Inače, u meču protiv Hajduka, Partizan će biti lišen pomoći plejmejkera Moreire, koji i dalje nije zaliječio povredu zadnje lože.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC