• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija - Francuska: 9 ljepotica i 9 srećnika!

San mnogih muškaraca da ih zgodne djevojke zovu na fudbalsku utakmicu i pritom im dijele karte za istu(!), ispunio se nekolicini u subotu u Beogradu.

 Srbija - Francuska: 9 ljepotica i 9 srećnika! Izvor: MONDO

Kompanija "Delta sport" odlučila je da obraduje devet slučajnih prolaznika u Knez Mihailovoj ulici darujući im po jednu ulaznicu za odlučujući meč u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2010. godine u Južnoj Africi.

I zaista! Devet više nego zgodnih djevojaka, obučenih poput fudbalera, sa majicama na kojima je odštampan slogan: "Srce na teren - 09. 09. 09. U devet", dijelilo je karte, a obradovali su se Ivan, Marko, Igor i još šest prolaznika.

"Nisam imao pojma za ovo! Srećan sam što sam dobio kartu. Iz Smedereva sam, inače", rekao je presrećni 25-godišnji Ivan.

I Podgoričanin Igor, koji ima 20 godina i već nekoliko godina živi u Beogradu, slučajno se zatekao u pravo vrijeme na pravom mjestu.

"Vodim bratića u Zoološki vrt i eto, dobio sam kartu! Sad moram da nabavim kartu i za prijatelja iz Skoplja, brata iz Podgorice...Svi hoće da dođu na utakmicu. Ma, dobijamo sa dva, tri gola razlike", optimistično je zvučao Igor.

I ostali srećni dobitnici uvjereni su u pobjedu izabranika Radomira Antića. A trijumf protiv Francuske znači i let "orlova" ka Južnoj Africi.

Ulaznice za meč Srbija - Francuska pravo su blago ovih dana. Pema nekim informacijama, trebovano je čak 300.000 ulaznica(!!!), ali naravno samo njih 50.000 moći će da gleda uživo meč, jer toliki je kapacitet stadiona Crvene zvezde.

Fudbalski savez Srbije saopštio je da će u ponedeljak od 10 časova pustiti u prodaju posljednji kontigent od 4.000 karata (po 2.000 za južnu i sjevernu tribinu). To su posljednje ulaznice koje će se prodavati na blagajni stadiona Crvene zvezde.

Ko ni tada ne uspije da dođe do karte, neka bodri "orlove" uz televizijski prenos.

Srce na teren!


(tekst i foto: P. V. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC