• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grobari: Moreira je Partizanovo srce!

Grobari odlučili da priznanje "Dragan Mance - legenda juga" prvi dobije jedan stranac - Portugalac Moreira, ili "Dr. Mo".

 Grobari: Moreira je Partizanovo srce! Izvor: MONDO

Mnogi domaći fudbaleri sanjaju dan kada će igrati za Partizan ili Crvenu zvezdu. Stranci dođu i prođu kroz srpske klubove, ali je jedan od njih ostavio neizbrisiv trag na našim terenima.

Navijači Partizana - Grobari odlučili su da novoustanovljeno priznanje "Dragan Mance - legenda juga" dodijele upravo tom strancu - Portugalcu Almamiju Moreiri, koji je svojim igrama, ali i odnosom prema klubu zauvijek osvojio srca svih koji vole crno-bijele.

"Svojim odnosom prema klubu, dresu, grbu koji nosi na grudima i nama navijačima, Moreira zaslužuje da bude prvi Partizanov fudbaler, kojem će Grobari...dodijeliti prestižno priznanje 'Dragan Mance -legenda juga'. Svojim izgaranjem na terenu, jedan strani fudbaler dao je primjer svim ostalim igračima kako se gine za boje kluba. Njegov gest kada je odlučio, da uprkos velikom porodičnom gubitku, ostane u Beogradu, igra za klub značajnu utakmicu i još postigne gol, ostaće urezan u srcima svih nas zauvijek! To veče Doktor Mo nije bio sa svojom porodicom već sa nama i Partizanom. Idealna je prilika da u nedjelju svi budemo na stadionu i još jednom se zahvalimo majstoru fudbala", navodi se u saopštenju Grobara.

Grobari su pozvali sve navijače Partizana da ubuduće u što većem broju dolaze na stadion u Humsku, uz slogan: "Nije važno protiv koga igra Partizan, već je važno da igra Partizan!".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC