• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda: Saplitaće nas, ali bićemo opet moćni

Fudbalski klub Crvena zvezda objavio je proglas u kojem poručuje da će ponovo biti na starim stazama slave.

 Zvezda: Saplitaće nas, ali bićemo opet moćni Izvor: MONDO

"Pred nama je dug i težak put povratka Zvezde tamo gdje joj je mjesto, na evropskoj mapi fudbala. Biće još mnogo uspona i padova, saplitaće nas dušebrižnici i lažni zvezdaši kao što sada premiraju naše protivnike, jer moćna Zvezda mnogima ne odgovara. Međutim, Zvezda je na pravom putu i naš povratak više niko ne može da zaustavi", navodi se u proglasu.

Uprava Zvezde ističe da je i pored nedostatka finansijskih sredstava i uz dovođenje čak 11 novih igrača uspjela da napravi mlad i dobar tim koji će biti konkurentan za najviši plasman.

"Ponosni smo što smo izabrali samo one kojima je Zvezdin dres svetinja, koji ginu za svoj klub, koji ostavljaju srce na terenu i koji znaju da je privilegija biti dio crveno-bijelog tima. To se odnosi na sve - na igrače, trenere, članove uprave, zaposlene...Ponosni smo što smo Zvezdu vratili Zvezdašima i što su Zvezdaši to osjetili i na pravi način podržali", navodi se u proglasu.

Uprava Zvezde se zahvalila svima koji su bili na revanš utakmici plej-ofa za plasman u Ligu Evrope protiv Slavije iz Praga i što su vjerovali.

"Naša Zvezda se nije plasirala u Ligu Evrope ali je pobijedila! Svako ko je vidio atmosferu prije, tokom i poslije utakmice, preko 35 hiljada ljudi koji vjeruju i raduju se golovima, milione onih koji su drhtali kraj malih ekrana, razumio je da je Zvezda poslije godina posrtanja ustala kao klub. To je pobjeda svih nas! Ovo je Zvezdina sezona i svi smo važni!", poruka je uprave crveno-bijelih.

Ujedno, iz Zvezde je najavljeno da je "na putu da u veoma kratkom roku potpiše ugovor sa novim generalnim sponzorom koji će za to poslije dužeg vremena prvi put dati novac".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC