• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ševčenko se vratio kući

Nakon desetogodišnje pečalbe u Italiji i Engleskoj, Ševčenko će ponovo zaigrati u dresu Dinama iz Kijeva.

 Ševčenko se vratio kući Izvor: MONDO

Kijevski Dinamo nije gubio vrijeme. Samo dan nakon što je Karlo Anćeloti saopštio Andriju Ševčenku da Čelsi može bez njega, ukrajinski klub dogovorio je povratak svog bivšeg napadača kući.

Poslije tri neuspešne sezone u Čelsiju u koji je stigao iz Milana za rekordnih 56 miliona dolara, Ševčenko i gazda londonskog kluba Roman Abramovič zaključili su da je najbolje za obje strane da se rastanu.

Interesovanje za tridesetdvogodišnjeg napadača odmah je pokazao Dinamo Kijev, klub u je Ševčenko počeo karijeru i za koji je od 1994. do 1999. godine postigao 60 golova na 117. utakmica.

Čelnici ukrajinskog šampiona u tome su uspjeli i potpisali dvogodišnji ugovor sa iskusnim napadačem koga su dobili besplatno!

Ruski milijarder je naime dozvolio Ševčenku, koji je imao još 11 mjeseci ugovora sa “plavcima”, da bez obeštećenja pređe u Dinamo i tako završi neslavnu priču u Čelsiju, započetu 2006. godine.

Ševčenko je tada za rekordnih 56 miliona dolara stigao u Čelsi iz Milana gdje je za sedam sezona postigao 127 golova na 208 utakmica, ali nije uspio da golgetersku seriju nastavi u Premijer ligi.

Ukrajinski fudbaler je postigao samo četiri gola u 30 utakmica Premijer lige u prvoj sezoni i pet golova u narednoj, posle koje je isto tako neuspješno igrao kao pozajmljen igrač u Milanu.

Ševčenko će sada pokušati da oživi svoju gotovo ugašenu karijeru, a zvanično predstavljanje u Kijevu, kako je saopšteno na Dinamovom sajtu, zakazano je za nedjelju poslijepodne.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC