• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Junajted već doveo napadača!

Autor mondo.rs

Luj Van Gal ne čeka leto da počne da kupuje. Ofanzivac PSV Ajndhoveha Memfis Depaj (20 golova ove sezone) dolazi sledeće nedelje u Mančester na preglede.

Iako tekuća takmičarska godina još nije završena, Mančester junajted ne pravi samo planove za sledeću, već i aktivno sklapa novi tim.

Po svemu sudeći, Holanđanin Memfis Depaj (21) biće jedan od osnova tog, novog Junajteda!

Ofanzivac PSV-a, strelac 20 golova u uspešnom pohodu holandskog prvaka na titulu, dogovorio je lične uslove sa "đavolima", u Ajndhovenu su bili zadovoljni dospelom ponudom (nezvanično, između 33 i 40 miliona evra) i dogovor je očigledno brzo postignut.

Transfer holandskog reprezentativca u Junajted biće ozvaničen sledeće nedelje, kada će doputovati u Englesku na lekarske preglede. PSV će napustiti posle devet godina, s obzirom na to da je u klupskoj akademiji završio i fudbalsko školovanje.

"Memfis je prošao kroz sve mlađe kategorije PSV Ajndhovena i igrao je važnu ulogu u ovogodišnjem osvajanju titule. On je predivan primerak rada naše škole i imaće lep prelazak u veličanstven klub, u prelepom takmičenju", nizao je hvalospeve direktor PSV-a Marsel Brands.

Depaj će potpisati četvorogodišnji ugovor sa Junajtedom i pod uslovom da "đavoli" odbrane četvrto mesto na tabeli od Liverpula (65:61 u bodovima), u prvoj sezoni na Ostrvu igraće Ligu šampiona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC