• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Invazija Torineza na Madrid!

Autor mondo.rs

Samo par sati trebalo je Juventusu da rasproda 4.200 ulaznica koje je dobio za revanš meč polufinala Lige šampiona protiv Reala.

Navijači Juventusa nestrpljivo čekaju sledeću sredu, 13. maj, i revanš utakmicu polufinala Lige šampiona sa Realom u Madridu.

Čak devet godina klub iz Torina nije igrao u polufinalu elitnog takmičenja, a 19 leta je prošlo od kada su crno-beli podigli trofej namenjen najboljem timu Evrope.

Posle 2:1 iz prvog meča, "Stara dama" nalazi se u dobroj poziciji da izbori plasman u finale, pa su navijači rešili da "poguraju" igrače.

Italijanski mediji prenose da je za samo par sati rasprodato 4.200 ulaznica, koliko je Juventus po pravilima UEFA dobio za svoje navijače. Gostima pripada pet odsto ukupnog kapaciteta stadiona, a Santjago Bernabeu može da primi 84.000 gledalaca.

Najčešća ponuda koju nude turističke agencije za ovu utakmicu iznosi oko 400 evra i u nju su uračunati put, smeštaj i ulaznica, navode italijanski mediji.

Gostovanje u Madridu dodatno privlači pažnju navijača Juventusa, jer je deo stadiona u Torinu, namenjen najvatrenijim pristalicama kluba, zatvoren do kraja sezone zbog incidenata tokom gradskog derbija sa Torinom pre desetak dana, pa šampionsko slavlje neće biti potpuno.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC