• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIMERA: Debi Obradovića, Žigić odbio Zenit

Ivan Obradović osjetio Primeru, odigrao prvih pet minuta za Saragosu. Nikola Žigić odbio Zenit.

 PRIMERA: Debi Obradovića, Žigić odbio Zenit Izvor: MONDO

Bek srpske fudbalske reprezentacije Ivan Obradović "Gari" u proteklih šest dana tri puta je izlazio na teren - dva puta u dresu Partizana i u subotu uveče u dresu svog novog kluba, španske Saragose.

Tek što je sa Partizanom izborio plasman u Ligu Evrope (bio je asistent kod prvog gola), Obradović se pozdravio sa dosadašnjim saigračima i drugovima na beogradskom aerodromu i ušao u mali avion koji je po njega poslala Saragosa.

Za oko 24 časa, Obradović je svukao dres Partizana i obukao dres Saragose i u subotnjoj utakmici 1. kola Primere dobio šansu u posljednjih nekoliko minuta. Obradović je ušao u 89. minutu i odigrao je još pet minuta koliko je trajala sudijska nadoknada.

Saragosa je dobila Tenerife 1:0, golom Havijera Arizmendija u 71. minutu.

U Primeri je debitovao još jedan doskorašnji igrač Partizana - Brazilac Antonelo Roberto Žuka i bio je asistent kod jednog od dva gola Deportiva, koji je poražen u Madridu od Reala 3:2.

A što se tiče napadača srpske reprezentacije Nikole Žigića i njegove dalje karijere, pa to više niko ne može da isprati!

Idem iz Valensije, pa ne idem iz Valensije, hoće ga ovaj, hoće ga onaj klub...A do kraja prelaznog roka ima još 24 časa (završava se 31. avgusta u ponoć).

Španski mediji objavili su da je za visokog centarfora zainteresovan ruski Zenit iz Sank Peterburga, ali od toga izgleda nema ništa.

Žigićev menadžer, Milan Ćalasan rekao je za "Sport" da je bilo pregovora sa Rusima i da su trajali sedam dana, ali da od dogovora nema ništa.

"Pregovarali smo sedam dana i smatram da bi dva kluba možda mogla i da se dogovore, ali amibicije Nikole Žigića su drugačije u ovom momentu. Primaran je sportski motiv", rekao je Ćalasan.

Upitan kolike su šanse da Žigić ipak napusti Valensiju ovog leta, Ćalasan je odgovorio: "Samo jedan odsto, a 99 odsto ostaje na 'Mestalji'. Razmišljamo kao zreli ljudi, nema Nikola 20 godina, pa da se igramo sa transferima".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC