• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mijat kupuje Budućnost, učestvuje i Šuker?

Predrag Mijatović posjetio je klub u kojem je ponikao, podgoričku Budućnost i odmah je postala aktuelna tema - da li će on postati novi vlasnik kluba?

 Mijat kupuje Budućnost, učestvuje i Šuker? Izvor: MONDO

Legendarni fudbaler Budućnosti, Partizana, Valensije, Reala i Fiorentine, potom i sportski direktor Reala, ne isključuje mogućnost da se to dogodi, a gradonačelnik Podgorice Miomir Mugoša dodao je da će plavo-beli sredinom septembra u goste pozvati i Davora Šukera...

Mijatović je u društvu Mugoše i predsjednika FSCG Dejana Savićevića gledao meč Budućnost - Mogren, a potom je izjavio:

"Želimo da uzdignemo sport na što viši nivo, mada je moja posjeta i prijateljska. Došao sam u svoj grad, kod svog gradonačelnika. Želimo da zajedno napravimo važne fudbalske korake. U narednim posjetama konkretizovaćemo planove. Imamo planove o saradnji u mnogim važnim sferama, ne samo u sportskim", rekao je Mijat za "Vijesti".

"Da li će se takva saradnja odnositi na igrače, privatizaciju kluba ili neke druge stvari, ostaje da se vidi. Ima puno vidova saradnje", dodao je on.

Na pitanje da li će učestvovati u privatizaciji kluba, Mijatović je rekao:

"Vidjećemo, to je uvijek atraktivno. A, da li ću učestvovati ja ili neki dugi fudbaler, nebitno je. Bitno je da dođu ljudi iz sporta, koji vole Budućnost, koji žele da naprave stabilan klub. No, ukoliko procijenim da bi projekat privatizacije kluba bio dobar za mene, grad i državu, zašto da ne!?", uzvratio je Mijatović pitanjem na pitanje.

Gradonačelnik Podgorice Mugoša, inače predsjednik Skupštine fudbalskog kluba Budućnost, govorio je, takođe, o modelima saradnje sa Mijatovićem.

"Jedna od tema su Budućnost i fudbal u Crnoj Gori, ali biće priče i o biznisu. Interesuju nas i druge stvari, saradnja sa španskim investitorima, projekat o izgradnji reciklažnog centra. Ali, u narednim posjetama ćemo pričati o svemu ostalom", kazao je Mugoša, koji je najavio novu posjetu Mijatovića za dvije nedjelje.

"Još nismo iznijeli akcije na berzu. To je proces, akcije pripadaju navijačima, zaposlenima u klubu, a ostalo pripada glavnom gradu. Biće o tome riječi i na Skupštini glavnog grada. Imamo nove, velike planove. Želimo još dva stadiona na Starom aerodromu. U posljednje tri godine uradili smo više nego za 33 godine prije toga".

"Ne projektujemo socijalu, ali normalno je da imate kontakte sa ljudima koji su uspešni kao Peđa Mijatović. Ne može svako da bude direktor madridskog Reala. Bio bih najsrećniji da i on učestvuje u privatizaciji kluba. Sredinom septembra ugostićemo i Davora Šukera. Nema dobrog posla bez pravog kadra. Stvaramo preduslove za izgradnju još jednog stadiona, ali prvo moramo da završimo istočnu tribinu na postojećem", nagovestio je Mugoša.

Mijatović i Šuker bili su saigrači u Realu iz Madrida i zajedno učestvovali u pohodu na titulu prvaka Evrope.

(MONDO, foto: slobodnadalmacija.hr)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC